Liga a 2-a / Olimpia joacă duminică la Piteştibodea

Meci greu pentru Olimpia etapa viitoare a Ligii a II-a. Elevii lui Cosmin Bodea vor întâlni una dintre candidatele la promovare din serie, CS Mioveni. Partida se va juca duminică şi nu sâmbătă, la Piteşti, pe stadionul Nicolae Dobrin, asta deoarece echipa din Mioveni va întâlni joi în Cupa României pe Astra Giurgiu.

Antrenorul Cosmin Bodea declara la conferinţa de presă de după meciul cu Pâncota că echipa lui ar putea avea un mic avantaj în faţa Mioveniului pentru că jucătorii sătmăreni vor fi mai odihniţi.
“Ei au un meci greu în Cupă care s-ar putea să-i solicite la maxim. Poate profităm de oboseala lor şi reuşim un rezultat pozitiv“, a spus Bodea.

Antrenorul Claudiu Niculescu nu se gândeşte încă la meciul cu Olimpia, ci doar la cel de Cupă. Acesta spune că nu se sperie de adversarul pe care sorţii l-au scos în cale echipei sale, în şaisprezecimile Cupei României, Astra Giurgiu, şi speră ca formaţia galben-verde să fie surpriza acestei faze a competiţiei. “Jucăm cu deţinătoarea trofeului, o e­chipă foarte puternică, dar vom face tot posibilul să trecem mai departe. Sînt convins că jucătorii mei vor avea numai de cîştigat dintr-un astfel de meci. Şi, de ce nu, am putea fi noi surpriza acestei manşe a Cu­pei! E clar că ne aşteaptă un meci foarte-foarte dificil, dar ne jucăm şansa noastră şi ştiu că jucătorii vor face tot ce le va sta în putinţă să îşi arate valoarea. Se vor concentra şi ei pe Cupă, pentru că doresc să îşi apere trofeul, aşa că nu trebuie luat în calcul că Astra este angrenată şi în Europa League în acelaşi timp. Va trebui să facem tot ce depinde de noi ca să ieşim cu fruntea sus de pe teren şi cred că vom reuşi acest lucru“, a declarat antrenorul Claudiu Niculescu.

Partida CS Mioveni – FC Olimpia se joacă duminică de la ora 11.00.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts