Liga a II-a / Etapă liberă pentru OlimpiaOlimpia nu va evolua în etapa a doua a noului sezon din eşalonul secund din cauza numărului impar de echipe din seria B. Profitând de acest lucru, în urmă cu mai multe săptămâni a fost perfectat un meci amical cu CFR Cluj, care ar fi trebuit să se dispute ieri. Însă înţelegerea a picat, ardelenii perfectând un joc de pregătire cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu. Astfel, galben-albaştrii nu vor juca nici un amical, dar au programat azi un joc şcoală.
În etapa a treia echipa sătmăreană se va deplasa la Câmpina, pentru meciul cu Fortuna, echipă la care evoluează un sătmărean şi fost component al lotului Olimpiei, mijlocaşul stânga Ervin Zsiga. Ieri s-a disputat un singur meci al stagiunii a doua, Poli Timişoara reuşind să învingă pe teren propriu Unirea Tărlungeni cu 1-0.
După o etapă, ce-i drept, gruparea sătmăreană ocupă penultimul loc în clasamentul seriei a doua. Pentru suporteri şi iubitorii fotbalului din Satu Mare, menţionăm că primul meci de pe teren propriu al Olimpiei este programat pe 20 septembrie, în compania celor de la Şoimii Pâncota, echipă nou-promovată.
Programul etapei:
ACS Poli Timişoara – Unirea Tărlungeni 1-0
Azi
CSM Rm. Vâlcea – CS Mioveni
CS Metalul Reşiţa – Şoimii Pâncota
FC Bihor – Fortuna Câmpina
FC Olt – FC Caransebeş
FC Olimpia stă.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts