Liga a IV-a Elite / Recoltă bogată de goluri la Dorolţdaroc2

Recolta Dorolţ reuşeşte scorul etapei a şasea din Liga a IV-a Elite. Gazdele s-au impus cu 6-0 în confruntarea cu Cetate Ardud şi urcă până pe locul şase al clasamentului.

Moftinu Mare s-a retras din campionat şi cel mai probabil toate rezultatele de până acum ale echipelor care au apucat să joace cu echipa Gloria vor fi anulate. Şi atunci clasamentul va arăta sltfel. Deocamdată, să spunem că Someşul Oar rămâne lider al ligii, cu trei puncte peste Talna din Oraşu Nou şi Turul din Micula.

Talna a învins cu 4-1 Ştiinţa Beltiug, iar Turul Micula a învins la limită, 3-2 pe Unirea Tăşnad.

După cum am mai scris, derby-ul dintre Someşul Oar şi Olimpia II Satu Mare s-a încheiat la egalitate 1-1 şi alături de Viitorul Vetiş, care nu a evoluat din lipsă de adversar rămân singurele echipe neînvinse din acest sezon.

Luceafărul Decebal a câştigat vineri confruntarea din deplasarea de la Cămin, împotriva şvabilor, cu 1-0, iar Voinţa din Doba s-a impus la Botiz cu 2-1.

Practic o singură echipă va retrograda, dar e prea devreme să spunem care sunt formaţiile care se vor lupta pentru evitarea acesteia.

Rezultatele etapei a şasea:
Someşul Oar – FC Olimpia II 1-1
Sportul Botiz – Voinţa Doba 1-2
Schwaben Cămin – Luceafărul Decebal 0-1
Talna Oraşu Nou – Ştiinţa Beltiug 4-1
Recolta Dorolţ – Cetate Ardud 6-0
Turul Micula – Unirea Tăşnad 3-2
Viitorul Vetiş a stat pentru că Moftinu Mare s-a retras din campionat.

Untitled-1

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts