Liga a IV-a / Meci întrerupt în minutul 80 la jocul Crucişor-PăuleştiÎn week-end-ul care s-a încheiat, în Liga a IV-a s-a jucat prima etapă din seria A şi a doua din seria B. În prima serie Cărăşeul nu s-a prezentat la Negreşti şi mai mult ca sigur va pierde meciul la masa verde.

La Crucişor, în minutul 80, echipa din Păuleşti a părăsit terenul de joc după ce un jucător al echipei vizitatoare a fost eliminat. Cei din conducerea echipei au considerat că eliminarea a fost injustă şi au retras echipa de pe teren.
În seria B, după două etape Frohlich Foieni este lider, fiind singura echipă cu maxim de puncte, şase. Podiumul este completat de Crasna Moftinu Mic şi Stăruinţa Berveni. Lucăceni, Pişcolt şi Santău sunt echipele care până în acest moment nu au reuşit să strângă nici un punct.
Iată rezultatele:
Seria A
Ugocea Porumbeşti-Arsenal Vetiş – amânat
Energia Negreşti – Someşul Cărăşeu 3-0 (neprezentare)
Prietenia Crucişor – Unirea Păuleşti 3-2 (întrerupt în minutul 80)
Someşul Odoreu – AS Livada
2-2
Victoria Apa – Voinţa Babţa 8-0
Dacia Medieşu Aurit – Voinţa Lazuri 5-0
Etapa viitoare: Livada – Apa, Babta – Lazuri, Medies – Odoreu, Vetis – Crucisor, Paulesti – Negresti, Caraseu – Porumbesti
Seria B
Victoria 2008 Carei – Ciumeşti 1-2
Santău – Căpleni 0-1
Lucăceni – Foieni 2-4
Sanislău – Urziceni 0-0
Moftinu Mic – Pişcolt 5-3
Petreşti – Domăneşti 2-2
Berveni – Andrid 2-1
Etapa viitoare: Vulturii Santău – Stăruinţa Berveni, Fortuna Căpleni – Viitorul Lucaceni, Frohlich Foieni – Recolta Sanislău
Kneho Urziceni – Victoria 2008 Carei, Schamagosch Ciumeşti – Crasna Moftinu Mic
Unirea Pişcolt – Victoria Petreşti
Olimpia Domăneşti – Real Andrid
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts