Liga a IV-a / Paul Unimătan arbitrează Someşul Oar – FC Olimpia IIPaul-Unimatan-1

Meci-şoc în etapa a şasea a Ligii a IV-a Elite. Pe stadionul Olimpia, de la ora 16.00, Someşul Oar întâlneşte echipa a doua a Olimpiei. Partida s-ar putea însă muta pe stadionul Someşul din Satu Mare dacă vremea va fi nefavorabilă.

Cele două formaţii sunt singurele cu maxim de puncte, dar galben-albaştrii au două meciuri mai puţine faţă de adversara din această după-amiază.

La prima vedere pare a fi un derby al campionatului, nu doar al etapei. Dacă Oarul lui Alexandru Botoş şi Istvan Nagy învinge, va fi aproape imposibil să mai fie ajunsă de urmăritoare.

Dacă Olimpia învinge, campionatul se anunţă foarte echilibrat, iar lupta pentru primul loc se va da până pe final.

Atmosfera în cele două tabere este una bună, iar la Olimpia va fi folosit cadetul de la echipa mare, Faur.

Antrenorul Olimpiei Mircea Bolba consideră că Oarul are prima şansă deoarece e o echipă experimentată, în care se regăsesc jucători ce au evoluat sezoanele trecute la gruparea “fanion“ printre care îi amintim pe Marinaş, Puţi, Petcuţ, Silaghi, Alex Botoş sau Imre Nagy.

Oarul e lider în clasament şi are un golaveraj de invidiat, 23 de goluri marcate şi doar cinci primite.

Partida va fi condusă de arbitrul divizionar A, Paul Unimătan din Zalău, care a condus partida de Cupă dintre Fortuna Câmpina şi Dinamo, ajutat la cele două margini de Ferencz Tunyagyi tot din Zalău şi sătmăreanul Sergiu Neichi. Observator din partea AJF Satu Mare a fost numit Florin Mureşan.

Programul etapei a 6-a a Ligii a IV-a “Elite”
Someșul Oar – Olimpia II
Sportul Botiz – Voința Doba
Luceafărul Decebal – Schwaben Cămin
Talna Orașu Nou – Știința Beltiug
Cetate Ardud – Recolta Dorolț
Turul Micula – Unirea Tășnad
Moftinu Mare – Viitorul Vetiș (gazdele s-au retras din campionat)

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts