More


  Meci frumos umbrit de incidentele de la final

  - Advertisement -

  În cadrul etapei a patra din Liga a IV-a Elite un meci interesant, un derby s-a disputat sâmbătă pe stadionul Someşul, între Oar şi Schwaben Cămin. Oaspeţii de sâmbătă au avut moralul ridicat, având în vedere că în ultimele meciuri au pus probleme serioase celor de la Oar.

  Startul primei părţi i-a avut în atac pe jucătorii gazdă, care în  minutul şapte au ratat o ocazie monumentală prin Marinaş, noua achiziţie a formaţiei din Oar. La faza imediat următoare, Kodos profită de o nesincronizare în defensiva gazdelor şi deschide scorul pentru Cămin.
  Elevii lui Alex Botoş şi Istvan Nagy se trezesc rapid din amorţeală, iar în minutele 12 şi 17, fostul atacant al Someşului Satu Mare, Petcuţ reuşeşte dubla şi aduce Oarul în avantaj. Până la pauză, Marinaş de două ori, Botoş cu un şut în bară şi Ţineghe au ratat de puţin ţinta. La revenirea de la cabine Marinaş reuşeşte în cele din urmă să marcheze, în minutul 50 cu un lob frumos peste portarul Lobonţ. Peste alte cinci minute Dani Botoş finalizează incursiunea din banda dreaptă şi tabela arăta 4-1. În minutul 56 Marinaş este faultat în suprafaţa de pedeapsă iar arbitrul Szabolcs Kovacs dictează penalty. Imi Nagy execută şi înscrie, însă reuşita a fost anulată şi s-a cerut repetarea acesteia. A doua oară Lobonţ a ghicit colţul şi a respins departe de poarta sa o minge pe care scria “gol“.
  După ocaziile aceluiaşi Ţineghe, Cădar şi Kirner, Mezei stabileşte scorul final Someşul Oar – Schwaben Cămin 5-1, în minutul 75.

  Incidente după fluierul final
  Din păcate, partida, care a fost una frumoasă, a fost umbrită de incidentele de la finalul meciului.  Probabil încărcătura şi nervii şi-au spus cuvântul, cert este că s-a creat o busculadă pe terenul de joc, unde cu siguranţă s-au aruncat cuvinte grele, au avut loc îmbrânceli şi schimburi dure de replici, fără însă ca vreun jucător să fie lovit sau tamponat serios. Pe când s-a crezut că spiritele s-au calmat, pe tunelul de intrare la vestiare conflictul s-a reaprins din nou, dar fără a exista mai mult decât schimburi de replici cu tentăxenofobă, pe care nu le putem reproduce. Oficialii celor două echipe şi cei delegaţi pentru a oficia acest joc au văzut ceea ce s-a întâmplat, totul a fost consemnat în raportul de joc, urmând ca membrii Comisiei de Disciplină să analizeze şi să sancţioneze vinovaţii. Din păcate mai trebuie să relatăm un aspect văzut de noi în ultimele minute ale partidei. Jucătorul cu numărul 14 pe tricou, R. Lehoczki, care a fost trecut pe raportul de joc abia la finalul partidei, a arătat semne obscene către tribună. Apostrofat serios de câţiva spectatori mai nervoşi, acesta şi-a ridicat tureacul stâng al şortului şi le-a prezentat acelor spectatori “organul“ din dotare. Acest lucru “hazliu“ ne duce cu gândul la Ioan Andone, pe atunci jucător la Dinamo, care a făcut acelaşi gest către tribuna unde se afla Valentin Ceauşescu.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img