More

  Mihai Onicaş: „Abia aştept să joc pentru Satu Mare”

  8

  Olimpia a avut o campanie interesantă de achiziţii în această vară, cu jucători aduşi de la UTA, CFR Cluj, Dinamo II sau Steaua Bucureşti.

  Cu siguranţă însă că jucătorul cu cea mai impresionantă carte de vizită ce a semnat cu Olimpia e fostul mijlocaş al Stelei, Mihai Onicaş.
  Onicaş şi-a încheiat în această vară contractul cu Steaua şi a semnat un angajament valabil pe doi ani cu Olimpia Satu Mare.
  „Abia aştept să joc la Satu Mare, cred că poate fi un moment bun pentru mine de a-mi relansa cariera după mai multe sezoane în care am fost împrumutat şi, din păcate, am avut parte de ghinion şi de accidentări”, ne-a spus Onicaş care a jucat 56 de partide în Liga 1, 3 în Europa League şi 6 în preliminariile Europa League.
  „Am avut şansa mea la 19 ani când domnul Bergodi a avut încredere în mine şi am jucat meci de meci la Steaua. Din păcate a fost o perioadă cu multe schimbări în Ghencea şi încet s-a preferat ca eu să fiu împrumutat după acel sezon. Acum am terminat contractul cu Steaua şi cred că la 24 de ani mai am multe de arătat în fotbalul mare”, a mai spus Onicaş.
  Acesta a recunoscut că a fost primit excelent la Satu Mare, condiţiile sunt bune iar echipa poate produce surpriza în seria a 2-a.
  „Din păcate n-am fost la Caransebeş dar sunt convins că a fost doar un accident. Eu sunt apt, m-am antrenat toată vara şi abia aştept să îmi ajut noua echipă. Sunt convins că în prima fază vom prinde play-off-ul iar apoi în partea a doua să încercăm o clasare în primele trei din serie.” a mai declarat Mihai Onicaş.
  Legat de meciul de Cupa României cu Unirea Jucu , Onicaş speră ca Olimpia să treacă cu bine de acest obstacol.
  „Orice meci cu o echipă de liga 1 te motivează în plus şi e o şansă de a te face remarcat. Nu e doar cazul meu ci şi al tuturor băieţilor ce vor intra pe teren. Să fim serioşi, orice fotbalist îşi doreşte să evolueze la cel mai înalt nivel, iar eu chiar vreau să revin la o echipă de top, mai ales că am văzut ce înseamnă să îmbraci tricoul unui club important”, a încheiat Mihai Onicaş.
  350.000 euro e cota de piaţă a lui Mihai Onicaş pe site-ul www. transfermarkt.co.uk.

  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE