More


  Mircea Bolba şi Cristi Popa, antrenori la „satelit”

  - Advertisement -

  6

  Conducerea Olimpiei a decis ca de echipa a 2-a a clubului ce evoluează în liga a 4-a de elită să se ocupe tandemul de antrenori Mircea Bolba şi Cristi Popa.

  Conform celor declarate de Mircea Bolba, lotul „satelitului” va fi format din juniorii proveniţi din grupa 1996 plus cadeţii şi jucătorii care nu vor prinde echipa „mare”.
  „Am început antrenamentele , iar azi (n.r. ieri) am avut un meci şcoală cu o echipă a Olimpiei formată din jucătorii ce nu au apucat să evolueze la Caransebeş. Sperăm să facem o figură frumoasă , iar primul obiectiv e să câştigăm meciul de duminică cu Ştiinţa Beltiug” ne-a spus Mircea Bolba.

  7

  Preşedintele Comitetului director, Ionică Câmpan, a confirmat că echipa satelit va porni la drum în liga a 4- a de elită. „Am mari speranţe că de acolo vor putea creşte jucători valoroşi pentru prima echipă. Mergem pe mâna cuplului Bolba-Popa. Deocamdată nu ne gândim la promovare , o luăm pas cu pas“, a spus Câmpan.
  Legat de provocarea primită de la jucători de a intra în hora „Ice Bucket Challenge” Ionică Câmpan ne-a declarat că nu va da curs invitaţiei de a-şi turna apă cu gheaţă pe cap. „Cred că şi-a cam pierdut sensul iniţial această acţiune. Voi face o faptă bună, o donaţie, dar nu cred că e nevoie şi de găleata cu apă ca să arăt acest lucru” ne-a declarat oficialul Olimpiei.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img