More

  Miss New York, încoronată Miss America 2015

  5

  Miss New York, Kira Kazantsev, a fost încoronată duminică seară Miss America 2015. Este a treia victorie consecutivă pentru reprezentantele New Yorkului la acest concurs național de frumusețe, relatează luni AFP.

  Nina Davuluri, Miss America 2014, tot din New York și prima americană de origine indiană care a câștigat competiția, i-a pus pe cap coroana Kirei Kazantsev în cadrul unei ceremonii desfășurate la Atlantic City (New Jersey).

  Kira Kazantsev, 22 de ani, vrea să obțină un doctorat în drept și un master în management, visând și la o carieră diplomatică internațională, potrivit Comitetului Miss America. Protecția femeilor va fi una din temele principale ale turneului național ce va fi întreprins de Miss America, care va fi și ambasadoare a unei rețele de spitale pentru copii. Ea va fi și purtătoarea de cuvânt pentru educație în cadrul unei vizite la Washington, în colaborare cu ministerul educației.

  În afară de coroană, premiul a constat și într-o bursă de 50.000 de dolari cu care își va finanța studiile după anul ei de Miss America.

  Kira Kazantsev a prezentat în finală o versiune a piesei lui Pharrell Williams, ‘Happy’, așezată pe scenă, cu picioarele încrucișate și bătând ritmul pe o cană de plastic. 
  Foto: (c) Adrees Latif / REUTERS

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE