Moto / Mani Gyenes, pe trei la Dirt Fest Cheile Grădişteigyenes

Timp de două zile, la Complexul Cheile Grădiştei Fundata a avut loc o cupă dedicată motocicliştilor şi iubitorilor sportului pe două roţi, Dirt Fest. Au participat rideri de Downhill, 4Cross (4X) și Superenduro, atât din ţară cât şi străinătate, printre care şi sătmăreanul Emanuel Gyenes.

Dacă anul trecut a încheiat concursul pe doi, de această dată Mani a terminat cursa pe locul trei pe un traseu cu mai multe tururi, dar un concurs foarte frumos, din ceea ce ne-a declarat. În plus s-a aflat şi printre organizatori, pentru că timp de o săptămână a avut o sesiune de antrenamente le Cheile Grădiştei, în vederea participării la Dakar.

Tocmai de aceea, astăzi, Gyenes va pleca spre Turcia, unde va participa în week-end la Red Bull – Sea to sky.

Concursul se va desfăşura pe parcursul a trei zile. Vineri piloţii vor concura pe nisip, a doua zi pe un traseu din pădure, iar duminică pe un traseu hard-enduro. Adică, un fel de mini-Dakar, acesta fiind şi principalul motiv pentru care Mani a dorit să fie prezent.

Vă reamintim că Raliul Dakar debutează în prima zi a noului an, iar după o pauză destul de lungă, Mani Gyenes va reprezenta Satu Mare şi România în America de Sud.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts