Ne-au bătut, şi ne iau şi cadeţii!9

După ce a eliminat Olimpia, marţi în Cupa României, formaţia de liga a 3-a Unirea Jucu le mai dă o lovitură galben-albaştrilor.

Oficialii echipei din Jucu l-au transferat pe sătmăreanul Radu Socaciu (21 ani), tânărul atacant evoluând în ultimele două sezoane pentru Someşul Cărăşeu şi Victoria Apa.
Radu Emanuel Socaciu (Ricus)  este ultima achizitie a clubului C.S. Unirea Jucu. Cadetul de 21 ani originar din Satu Mare vine de la Olimpia, club la care a fost crescut de Zoltan Ritli.
Socaciu este atacant,  a fost in probe la Jucu  si a dat golul victoriei in amicalul cu U II Cluj chiar de ziua comunei. Localnicii l-au acceptat imediat poreclindu-l ”Samuraiul“ datorita parului prins in varful capului, preciziei paselor si stilului de lupta din teren.
“Am dorit sa ajung la Jucu  deoarece am fost convins de atmosfera de acolo, de antrenorul  Alpar Meszaros. Atmosfera e deosebită şi s-a demonstrat că oamenii de aici iubesc fotbalul “ spune Radu Socaciu care e convins că dacă va avea evoluţii bune va fi remarcat de echipele de liga 1 din Cluj, U şi CFR.
“Imi  doresc sa dau goluri pentru echipa si cat mai multe pase de gol colegilor mei .
Au sosit actele de la federatie , iar daca dl. antrenor Meszaros va considera ca sunt pregatit sigur voi juca la urmatorul meci”, a încheiat Socaciu.
Atacantul sătmărean ar putea debuta la Jucu chiar în partida de azi din liga a 3-a dintre Unirea şi Sănătatea Cluj.
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts