More

  Nouă clasări pe podium la Komarno

  1

  În week-end, la Komarno, Slovacia, a avut loc un puternic turneu internaţional de lupte, cu nouă ţări la start. Printre participanţi s-a numărat şi o delegaţie de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, care a reuşit să se întoarcă acasă cu nouă medalii.

  La categoria 29 de kg, finala a fost una sătmăreană, în care Paul Oros l-a învins pe Raul Zarzu. La 38 de kg Marius Bulgăr a câştigat categoria, iar Marian Zaha s-a clasat pe trei, deşi a pierdut doar în faţa colegului său de echipă, slovacul de pe doi pierzând ambele întâlniri cu sătmărenii.
  Cătălin Dângă, la 50 kg, a terminat pe doi concursul, la fel şi Adrian Pop (69 kg) şi Gerhartd Diczik (85 kg). Pe trei s-au clasat Andrei Barbul (58 kg) şi Cătălin Şoreanu (66 kg). În total au participat 182 de sportivi din nouă ţări printre care Ungaria, Slovacia, Ucraina, Serbia şi altele. În clasamentul pe cluburi, luptătorii noştri s-au clasat pe şase. La sfârşitul săptămânii, luptătorii sătmăreni vor participa la un alt concurs internaţional, tot în Slovacia, de această dată la Gabcikovo.
  Dani C.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE