Nu se tem de surpriza Cupei!



fc-bihor-olimpia-satu-mare

Olimpia e în căutarea primelor puncte din deplasare în acest sezon și speră să dea lovitura la Pitești în fața echipei surpriză a 16-imilor Cupei României.

Galben albaștrii vor întâlni duminică de la ora 11 pe CS Mioveni, echipă ce a eliminat joi seara deținătoarea trofeului, Astra Giurgiu.

Antrenorul Cosmin Bodea speră ca echipa lui să profite de oboseala echipei piteștene și cu multă dăruire și ambiție și cu un joc consistent Olimpia să câștige în fața celor de la Mioveni. De altfel Bodea a recunoscut că a citit jocul celor din Mioveni după ce a urmărit mai multe DVD-uri cu meciurile argeșenilor iar joi seara a stat în fața televizorului pentru a urmări partida din cupă dintre Mioveni și Astra.

Olimpia nu are amintiri prea plăcute din deplasările de la Pitești mai ales că în sezonul trecut a pierdut , 0-2 cu CS Mioveni într-o partidă în care galben-albaștrii aveau nevoie de o victorie pentru a prinde play-off-ul, iar argeșenii nu mai aveau nicio șansă de a intra în primele șase echipe din serie. În plus tehnicianul argeșenilor, Claudiu Niculescu reușea sezonul trecut cu CSM Râmnicu Vâlcea să le administreze băieților noștri cea mai drastică înfrângere, 0-3 .

Olimpia va porni mâine dimineață spre Pitești iar antrenorii Bodea și Dragomir vor avea la dispoziție un lot de 20 de jucători.

”Va reveni și Boștină după ce la partida cu Șoimii Pâncota a fost menajat deoarece avea ceva probleme medicale. Onicaș nu e încă pregătit să joace 90 de minute , dar sper ca în scurt timp să fie apt 100%. De asemenea Gavrilescu și Iuhas, accidentați la meciul cu Pâncota vor face și ei deplasarea. Sper să fim inspirați și să alegem formula câștigătoare” a spus Cosmin Bodea la conferința de presă de joi.

Olimpia vine după primul succes din acest sezon, 3-1 cu Pâncota în vreme ce CS Mioveni a câștigat la Oradea cu 1-0 în campionat iar joi a trecut de Astra Giurgiu, 3-1.

Formații probabile:
CS Mioveni- O. Popescu – Calvin, B. Stoica, Rada, Ed. Stoica – Mârzeanu, Răuţă (cpt.) – A. Popa, Galan, Ayza – Nilă
Olimpia- Anca-Munteanu, Bălău, Ioniță, Iuhas-Schwarzkopf, Bic-Gavrilescu, Laso, Bujor-Boștină.
Programul etapei a 5-a: Metalul Reșița – ACS Poli, Șoimii Pîncota – FC Olt, Poiana Cîmpina – Unirea Tărlungeni, CSM Râmnicu Vâlcea – FC Bihor, CS Mioveni – Olimpia Satu Mare. FC Caransebeș stă.

Florin Muresan





ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts