More

    O delegaţie din Bucureşti în vizită de lucru în judeţul nostru

    sportul-pentru-toti

    Asociaţia Judeţeană “Sportul Pentru Toţi“ revine în actualitate. La Medieşu Aurit, dar şi prin judeţ, preşedintele AJSPT Satu Mare, Adrian Meszaros, a fost o gazdă bună pentru şedinţa Biroului Federal “Sportul Pentru Toți”, o federație care cuprinte în sfera ei toate categoriile de vârstă, a iubitorilor de mișcare și care are o activitate intensă.

    La această adunare s-a vorbit despre proiectele derulate, noi idei, proiecte finanţate de la bugetul de stat, C.O.R. și fonduri europene. Membrii Biroului Federal au avut parte de o primire călduroasă de sătmăreni, printre ei aflându-se și Aurelia Suciu, secretarul general al federației. Sâmbătă delegaţia a ajuns în Medieșu Aurit unde au vizitat o serie de obiective, printre care și baza sportivă în curs de amenajare din localitate.

    Profesorul Adrian Meszaros, președintele AJSPT Satu Mare și membru în Biroul Federal a F.R. S.P.T, a precizat că de nenumărate ori, la ședințele din Bucureşti la care a participat, a arătat că rezultatele foarte bune la această activitate în Satu Mare se datorează relațiilor foarte bune pe care le are cu DJST Satu Mare, cu Inspectoratul Județean Școlar, cu reprezentanţii Consiliului Judeţean și ai Prefecturii Satu Mare și nu în ultimul rând cu Consiliul Local și Primăria Medieșu Aurit. Drept urmare, la aceasta întâlnire au fost prezenți şi inspectorul școlar Dumitru Petre, dar și profesorul universitar Alexandru Contraș de la DJST, cei care au putut fi mândri de aprecierile federației privind activitatea, pe această linie, în județul nostru. Oaspeții județului au rămas profund impresionați de ceea ce au văzut, și la fel de impresionați s-au declarat de numărul mare al oamenilor, care pe bază de voluntariat, se implică în organizarea de competiții sportive.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE