More


  Obligați să bată Pâncota

  - Advertisement -

  oli

  Fără punct luat și fără gol marcat în primele două meciuri, Olimpia întâlnește mâine din postura de ultimă clasată a seriei o altă nou-promovată. La Satu Mare vin Șoimii din Pâncota iar partida se anunță una extrem de interesantă prin prisma faptului că ambele echipe sunt în căutarea primului succes în acest sezon de liga a 2-a.

  Cu salariile diminuate cu 30% și cu primele blocate jucătorii Olimpiei trebuie să demonstreze că alta le e valoarea și la primul meci în fața propriilor suporteri să obțină o victorie concludentă. Antrenorul Cosmin Bodea, reconfirmat de conducere luni la conferința de presă, e se pare și el conștient că doar cu un succes mâine va avea liniște să continue munca la Olimpia și apoi să demonstreze că poate duce echipa în play-off. La Olimpia fundașul Florin Mureșan are ceva dureri la spate și ar putea lipsi mâine.Lotul a intrat în cantonament la un hotel de la marginea orașului. Iar azi de la ora 12,30 antrenorul Cosmin Bodea va susține o conferință de presă. De altfel conducerea clubului a anunțat că dorește să organizeze astfel de întâlniri cu presa înaintea fiecărui meci din campionat.

  Șoimii din Pâncota vin azi la Satu Mare și, cel puțin la nivelul declarațiilor, par hotărâți să profite de momentul mai dificil al Olimpiei și să obțină un rezultat pozitiv.

  Pâncota a debutat în acest an în liga a 2-a iar în primele trei etape a obținut două remize, ambele pe teren propriu și a pierdut, 0-2 la Reșița.

  Dacă în campionat sunt fără victorie, în schimb în Cupa României Șoimii au ajuns în 16-mi după ce au eliminat pe ACS Poli Timișoara. Iar acum Pâncota se pregătește de duelul de pe 24 septembrie cu Pandurii. Interesant e că FRF a revenit din acest an la vechiul regulament de desfășurare a Cupei României și au anunțat că în 16-imi meciurile se joacă pe terenul echipei din eșalonul inferior. Dacă Șoimii vor întâlni Pandurii la Pâncota, Olimpia a ratat șansa de a aduce Petrolul la Satu Mare…

  Președintele celor din Pâncota s-a arătat ieri extrem de fericit că meciul din cupă cu Pandurii se va juca pe terenul Șoimilor dar nu uită să amintească și faptul că înainte de acel duel e meciul de la Satu Mare. Unul în care echipa lui își va apăra șansele și va încerca să obțină victoria: „M-am zbătut foarte mult să jucăm meciul acasă și am reușit să conving Federația Română de Fotbal și televiziunile că acest lucru e foarte important pentru locuitorii orașului Pîncota. Deplasarea spre o altă localitate ar fi fost un dezavantaj din toate punctele de vedere, noi facem tot ce facem pentru Pîncota. Mă bucur că am reușit și că munca mea a dat roade. Așteptăm întreaga suflare fotbalistică arădeană marți, la 16,00, la Pîncota! Sper într-o evoluție bună, până atunci avem un meci greu la Satu Mare, echipă cu foame de puncte grozavă, după ultimele informații, cu salarii tăiate și prime blocate, e limpede că își doresc mult victoria și că își vor da viața pe teren. Noi ne vom apăra șansele în amândouă meciurile”, a transmis Piroș.

  Partida Olimpia-Șoimii se va juca sâmbătă la ora 11. Prețul biletului e 5 lei iar abonamentele, la 60 de lei pot fi achiziționate direct de la stadion.

  Programul etapei a 4-a: Poli Timișoara – FC Caransebeș (azi), Metalul Reșița – CSM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor – CS Mioveni, Olimpia Satu Mare – Șoimii Pîncota, FC Olt – Poiana Cîmpina (mâine), Unirea Tărlungeni stă.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img