Olimpia a intrat în hora “Ice Bucket Challenge”4

Olimpia pare a fi prima echipă de fotbal din ţară care intră în hora “Ice Bucket Challenge”. Imediat după antrenamentul de ieri dimineaţă toţi jucătorii împreună cu antrenorii s-au prezentat pe gazon cu găleata cu apă şi gheaţă iar înainte de a trece la ineditul duş căpitanul Cosmin Iuhas şi veteranul Dan Gavrilescu au lansat alte trei provocări.

“Îi provocăm pe Ionică Câmpan, preşedintele Comitetului director, pe consilierul local Magyar Lorand şi pe cei de la Şoimii Pâncota” au spus cei doi jucători după care, pe rând, colegii lor şi-au pus “găleata-n cap”.

5

“Ar fi trebuit să ne turnăm cenuşă-n cap după meciul de la Caransebeş“, a glumit secundul Lulu Dragomir, în vreme ce preşedintele Dan Băbuţ a completat: “sper ca băieţii să se fi trezit după acest duş rece şi pe viitor să nu mai pierdem niciun meci”.
A urmat apoi şi partea de suflet a acţiunii. Pe teren au intrat copiii de la Centrul de plasament din Halmeu care preţ de o jumătate de oră au încins o miuţă cu jucătorii Olimpiei. Iar la final cei mici au primit donaţii în mingi şi tricouri cu autografe de la “galben-albaştri”.
Cunoscută sub numele de “Ice Bucket Challenge”, provocarea găleţii cu apă rece este folosită în special pentru a sprijini donaţiile pentru ajutorarea celor care suferă de boala Lou Gehrig (ALS). Este boala de care suferă fizicianul Stephen Hawking.
Cei care răspund provocării trebuie să facă și o donație în scop umanitar. Campania a strâns până acum 22,9 milioane de dolari pentru pacienții care suferă de scleroză amiotrofică laterală.
Fenomenul Ice Bucket a fost lansat în România de președintele executiv al lui Dinamo, Constantin Anghelache. El i-a provocat pe Adrian Mutu, Dinu Gheorghe și Flavius Stoican.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts