Oraşu Nou pierde la Vetiş, Oar pe primul loc4

Prima etapă intermediară din Liga a IV-a Elite s-a jucat miercuri. Cu două partide amânate, dar cu Someşul Oar în continuare pe primul loc. Ba mai mult, echipa pregătită de Alexandru Botoş are 16 goluri marcate şi doar trei primite. Dacă e să facem o medie după trei etape, Oarul a marcat mai mult de cinci goluri (5,33 goluri) şi a primit doar unul pe meci.

Viitorul Vetiş urcă de pe locul cinci până pe doi, după ce a învins pe teren propriu Talna Oraşu Nou cu 1-0. Practic acesta a fost cel mai tare duel al zilei, încheiat cu victoria echipei lui Ţuţuraş, golul fiind marcat în mitanul secund de Negru. Adversara echipei din Vetiş, Talna, pregătită de profesorul Dacian Nastai, a căzut o poziţie şi acum completează podiumul, la egalitate de puncte cu Turul Micula care a învins Cetate Ardud cu 3-2, deşi oaspeţii au condus cu 2-0 şi au ratat numeroase ocazii de a-şi majora diferenţa. S-a demonstrat încă o dată că 2-0 este cel mai periculos scor, vorba marilor experţi în fotbal. “Lanterna roşie“ este Ştiinţa Beltiug, dar nici Gloria Moftinu Mare nu stă mai bine, ambele nereuşind să acumuleze până acum nici un punct.
Referitor la incidentele de la finalul meciului Păuleşti – Negreşti, unde s-a iscat o altercaţie, de la preşedintele echipei gazdă am aflat că un jucător negreştean a fost cel care a agresat un reprezentant al echipei din Păuleşti.
Rezultatele etapei a treia:
Voinţa Doba – Gloria Moftinu Mare – amânat
Schwaben Cămin – FC Olimpia II – amânat
Ştiinţa Beltiug – Someşul Oar 1-5
Recolta Dorolţ – Sportul Botiz 3-0
Unirea Tăşnad – Luceafărul Decebal 1-1
Viitorul Vetiş – Talna Oraşu Nou 1-0
Turul Micula – Cetate Ardud 3-2
Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts