Pamela nu mai are mult de trăit!7

Mărturisiri printre lacrimi făcute recent de soţul Pamelei Anderson, Rick Salomon. Acesta le-ar fi dezvăluit prietenilor că bomba sexy nu ar mai avea mult de trăit, ficatul ei fiind distrus de hepatita C.

În urmă cu doar două luni, Rick şi Pamela erau la un pas de divorţ, dar apoi s-au răzgândit brusc, fără a da explicaţii. Misterul s-a lămurit zilele trecute, când Salomon le-ar fi mărturisit unor prieteni că nu poate să o abandoneze pe soţia lui în momente grele, starea ei de sănătate fiind foarte gravă.

Potrivit partenerului de viaţă al bombei sexy, ea ar avea ficatul distrus de boală, fiind cunoscut faptul că diva suferă de hepatită C de mulţi ani. De altfel, în 2000, Pamela a declarat într- un show televizat că nu se aşteaptă să trăiască mai mult de 10-15 ani, tocmai din cauza virusului.

Trebuie să facă transplant de ficat

Zilele trecute, la un control amănunţit, medicii i-au transmis Pamelei că în viitorul foarte apropiat – în următoarele două săptămâni chiar – ea trebuie să se supună unui transplant de ficat şi au plasat-o pe lista de aşteptare, în rândul pacienţilor prioritari.

Cea mai dorită blondă de pe planetă, acum în vârstă de 47 de ani, nu a mai fost văzută în public de o lună, fapt ce a alimentat zvonurile că nu e deloc într-o stare bună de sănătate. Pamela a contractat hepatita C în 1998, în timpul căsniciei cu rockerul Tommy Lee, de la trupa Motley Crue, acesta fiind un aprig consumator de droguri injectabile.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts