Parfum de înscenareFiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, cea care a dezvăluit faptele de corupţie ale preşedintelui Băsescu şi ale fratelui acestuia, a fost reţinută de Parchetul de pe lângă Tribunalul Piteşti pentru dare de mită, pe motiv că ar fi vrut să-i dea 300 euro unui gardian pentru a băga un telefon în Penitenciarul Colibaşi. Izaura Anghel este acuzată că ar fi vrut să-i dea bani unui gardian de la Penitenciarul Colibaşi, pentru a introduce un telefon mobil pentru tatăl său, încarcerat în respectivul loc de detenţie.

Interesant este faptul că dintre miile de rude ale deţinuţilor din penitenciarele României, care apelează la astfel de gesturi, procurorii au identificat-o taman pe fata lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, ale cărei dezvăluiri au dus la arestarea lui Mircea Băsescu, nimeni altul decât fratele preşedintelui acestei ţări.

De altfel, la ieşirea din sediul Parchetului, Izaura Anghel a afirmat că totul s-a făcut la comanda lui Traian Băsescu, lăsând să se înţeleagă faptul că este o răzbunare pentru dezvăluirile făcute cu privire la banii încasaţi de Mircea Băsescu pentru eliberarea interlopului.

“M-a arestat Băsescu! Băsescu m-a arestat!”, a exclamat fata lui Bercea Mondial.

Faptul că este vorba de o răzbunare ordinară este confirmat şi de modul regretabil în care au acţionat procurorii. Femeia, care a născut recent, a fost scoasă din Parchet mai ceva ca şi un criminal periculos, fiind înconjurată de mascaţi. Bebeluşul de câteva săptămâni a fost lăsat în faţa Parchetului în grija unei rude. Se pare că totuşi procurorii i-au permis Izaurei să-l alăpteze în timp ce era audiată.

Dubioasă este şi aşa-zisa mituire a gardianului. Procurorii nu au nicio dovadă că fata lui Bercea Mondial i-ar fi dat gardianului cei 300 de euro. Izaura Anghel a recunoscut că a stat de două ori de vorbă cu gardianul denunţător, însă nu i-a dat banii ceruţi de acesta. Ba chiar mai mult, femeia spune că a fost sunată de mai multe ori de gardian, care a insistat să se întâlnească şi să încaseze cei 300 de euro, comportându-se ca şi un veritabil instigator. Din toate aceste aspecte, reiese foarte clar că este vorba de o reţinere făcută la comanda preşedintelui Băsescu, în scop de răzbunare, dar probabil că şi de discreditare a celui mai inteligent membru al clanului Bercea.

Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts