More


  Păruială între doi sălăjeni la târgul din Hodod

  - Advertisement -

  Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare au fost solicitaţi luni pentru a aplana două scandaluri izbucnite în judeţ. Astfel, în jurul prânzului poliţiştii din Hodod au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un bărbat din Sălaj, despre faptul că la încheierea târgului care a avut loc în localitatea Hodod s-ar fi produs o altercaţie între două persoane.

  În urma cercetărilor efectuate oamenii legii au constatat că în incinta târgului din localitate, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri cu privire la vânzarea unui cal, tranzacţie efectuată în luna august a acestui an, Ioan C. l-ar fi lovit pe Traian M. cu partea metalică a mânerului unui bici, în zona capului, provocându-i o plagă parietală dreaptă. Victima a refuzat să i se acorde îngrijiri medicale. Ambele persoane implicate în altercaţie sunt din judeţul Sălaj.
  La rândul lor, poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi luni seara prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 60 de ani, care reclama faptul că în timp ce se afla la locuinţa concubinei sale, pe raza localităţii Moftinu Mic, ar fi fost agresat fizic de către fiul acesteia. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii apărute între cei doi, Carol Z. i-ar fi aplicat reclamantului mai multe lovituri cu pumnii în zona capului, după care agresorul ar fi lovit cu piciorul autoturismul marca Renault care aparţine mamei sale, producându-i avarii. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 300 lei. În ambele cazuri oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în cel de-al doilea caz şi pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img