Pe mâna lui Burlacu!meci-olimpia

Olimpia a pierdut dramatic la Pitești în fața celor de la CS Mioveni. Elevii lui Cosmin Bodea au primit gol în minutul 90 după un penalty acordat la un henț făcut de fundașul dreapta, Burlacu. Vintilă a transformat lovitura de la 11m și a năruit toată munca de până atunci a echipei noastre.

Din păcate Olimpia nu a putut profita de oboseala acumulată joi seara în meciul de cupă de trupa lui Claudiu Niculescu. Ai noștri au lăsat impresia că s-ar mulțumi și cu o remiză albă și au evoluat prudent. Fără prea mari pretenții pe faza de atac, galben-albaștrii s-au apărat aglomerat, gazdele având o singură mare ocazie, în minutul 63, când Anca Trip a scos cu greu de pe linia porții lovitura de cap a lui Stoica.

Din păcate a venit faza din minutul 90 când Burlacu s-a culcat pe minge în careu, la un şut de la distanţă al gazdelor şi s-a dictat penalty. Burlacu vede al doilea galben şi este eliminat.

Vintilă transformă de la punctul cu var și aduce bucuria în tabăra argeșenilor.

Olimpia rămâne fără punct luat din deplasare și fără gol marcat în cele trei deplasări făcute în acest sezon în vreme ce CS Mioveni obține cel de-al treilea succes în opt zile!

Sâmbătă la Satu Mare, Olimpia va întâlni pe CSM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului cinci în acest moment în clasamentul seriei. Partida se dispută cu începere de la ora 11.00.­


Filmul meciului:
# min 7: corner pentru gazde de pe dreapta, Bogdan Stoica apare singur pe colţul lung, reia cu capul, însă Anca-Trip reţine în extremis pe linia porţii
# min 10: centrare în faţa porţii de pe dreapta, Nilă reia din prima din 6 m însă mingea trece pe lîngă
# min 34: lovitură liberă a Mioveniului, Dragalina pasează peste zid pentru Mazilu, care din careu, de pe drepata
# min 63: Edi Stoica reia puternic cu capul de la 12 m, portarul respinge cu greu în corner
# min 73: Centrare de pe dreapta a lui Nilă, Biceanu şutează din prima, mingea loveşte mâna unui adversar înc areu dar arbitrul nu da nimic
# min 79: corner pentru Olimpia, Heil reia cu capul din 6 m, însă Popescu scoate senzaţional de pe linia porţii
# min 79: Ayza şutează de la 16 m plasat, portarul respinge cu greu
# min 89: 1-0!


“Ce pot să spun când pierzi din penalty în minutul 90? Cred că am făcut un joc bun, ne-am închis foarte bine, ştiam adversarul că este priculos, că are jucători iuţi. Noi am încercat pe contraatac, dar din păcate am avut două ocazii în prima repriză la care nu am fost concentraţi la finalizare. Apoi în repriza a doua am avut la acel corner, dar a scos portarul… După aspectul jocului meritam un egal, cel puţin. Tactic am făcut un joc bun, nu am dat posibilitate adversarului să dezvolte jocul în viteză. Ştiam punctele lor forte, jucătorii lor care intră din linia a doua în viteză… Din pcăate a venit minuutl 90… nu pot să mă pronunţ dacă a fost sau nu 11 m. Mioveniul este o echipă bună, care joacă fotbal, pasează, pune mingea jos, încearcă să desfacă jocul. După aspectul jocului un egal era just. Ei au avut 2-3 şuturi mai periculoase…”, a declarat supărat la final Cosmin Bodea.


CS Mioveni – Olimpia Satu Mare  1-0 (0-0)
A marcat: Vintilă (90 din penalty)

CS Mioveni: Popescu – Calvin, Bogdan Stoica, Rada, Edi Stoica – Răuţă, Dragalina (58 Galan), Mîrzeanu (28 Biceanu) – Mazilu, Nilă (75 Vintilă), Ayza.
Antrenor: Claudiu Niculescu
Olimpia: Anca Trip, Burlacu, Mureşan, Heil, Iuhas – Svarczkopf – Gavrilescu, Bic (85 Rus), Villand, Muntean – Bujor (68 Boştină).
Antrenor: Cosmin Bodea

Arbitru: Sergiu Popa (Aiud) Cartonaşe galbene: Bogdan Stoica (43), Calvin (68), Rada (84), Popescu (90+3) / Villand (15), Gavrilescu (43), Svarczkopf 65), Burlacu (70, 89), Iuhas (90)


Reșița scâștigă duelul cu Poli

Rezultate din etapa a V-a a seriei Vest

Metalul Reșița – Poli Timișoara 2-0
Au marcat Ciucă, Buhăescu
Fortuna Poiana Cîmpina – Unirea Tîrlungeni 2-1
Au marcat V. Munteanu, Chipirliu / Șerban
Șoimii Pîncota – FC Olt 0-0
CSM Rîmnicu Vîlcea – FC Bihor 0-0
CS Mioveni – Olimpia Satu Mare 1-0
A marcat Vintilă
FC Caransebeș a stat.

clas

 

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts