Peste 250.000 de turişti au vizitat staţiunea Tăşnad în acest antasnad

Numeroasele acţiuni de promovare a staţiunii Tăşnad, organizate de administraţia locală tăşnădeană, nu au fost în zadar. Peste 250.000 de turişti au vizitat staţiunea balneară de la începutul sezonului estival şi până în prezent, ne-a declarat primarul oraşului Tăşnad, Vasile Mitraşca. Dacă toamna va fi călduroasă, numărul turiştilor va creşte în continuare. Astfel, a fost atinsă ţinta pe care şi-a propus-o administraţia locală la începutul acestui an, de a creşte numărul de turişti cu 5-10%. Majoritatea celor care au vizitat staţiunea din Tăşnad sunt clujeni, urmaţi de sălăjeni şi maramureşeni, ne-a declarat administratorul ştrandului Tăşnad, Gheorghe Niţă. Pe locurile următoare se situează judeţele Bihor şi Bistriţa-Năsăud. Staţiunea dispune de peste 1.300 de locuri de cazare, situate în hoteluri, moteluri, pensiuni şi case particulare.

Începând cu acest sezon estival, ştrandul a fost dotat cu o bază sportivă multifuncţională, care cuprinde un teren de tenis cu piciorul cu gazon artificial, respectiv un miniteren de fotbal şi unul de volei cu nisip. Noua bază sportivă a devenit unul dintre punctele de atracţie ale ştrandului în rândul tinerilor. Terenurile sunt pline de turişti amatori de puţin sport în aer liber, atât în timpul săptămânii, cât mai ales în week-end. De asemenea, zona de campare se află în plin proces de modernizare, în vederea dotării conform standardelor europene în vigoare.

Încă de la finele anului trecut, Primăria Tăşnad a demarat o campanie intensivă de promovare a staţiunii balneare în scopul creşterii numărului de turişti în acest an. Staţiunea Tăşnad a fost promovată la Târgul de Turism al României, la Târgul de Turism Touristica din Cluj-Napoca, respectiv la Târgul de Vacanţe care a avut loc la complexul Expo Transilvania din Cluj-Napoca. La fiecare expoziţie, Primăria Tăşnad a participat cu standuri proprii, prin intermediul cărora au fost prezentate proprietăţile curative ale apei termale, ofertele de cazare, facilităţile existente în staţiune. De asemenea, vizitatorii standurilor au primit materiale informative despre Staţiunea balneară Tăşnad.
Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts