More

  Poliţiştii sătmăreni, solicitaţi în trei cazuri de lovire

  Duminică noaptea, poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Micula, despre faptul că, în jurul orei 02,00, Ioan M. l-ar fi agresat atât pe el cât şi pe tatăl său. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că Ioan M., aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în curtea locuinţei aparţinând lui Alexandru P. având asupra lui diferite obiecte contondente, respectiv levier, topor. Proprietarul casei, împreună cu fiul său, auzind zgomot, au ieşit în curte să vadă ce se întâmplă, moment în care Ioan M. i-ar fi agresat. Între cei trei a avut loc o altercaţie în timpul căreia s-ar fi agresat reciproc. Întrucât reclamantul şi tatăl său au suferit leziuni la nivelul capului şi a corpului au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală a celor doi. În acest caz se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

  Duminică dimineaţă, în jurul orei 08.30, poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către Radu R. despre faptul că atât el cât şi concubina sa ar fi fost agresaţi verbal şi fizic de către două persoane de sex masculin. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că reclamantul ar fi făcut zilele trecute un schimb de unelte cu unul dintre agresori, dar între timp Radu R . s-ar fi răzgândit şi fiind vecin cu agresorii, reclamantul şi-ar fi recuperat unealta, motiv pentru care Ioan V., însoţit de fratele său Sorin V., s-ar fi deplasat la domiciliul reclamantului pentru a-i cere socoteală. Între cei doi fraţi care sunt rude cu concubina reclamantului pe de o parte şi reclamant şi partenera lui pe de altă parte a intervenit un conflict spontan în timpul căruia s-ar fi agresat reciproc. Fiind însărcinată, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean unde în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că se află atât ea cât şi fătul în afara oricărui pericol. Personajele acestui incident nu sunt la prima situaţie de acest gen.

  Duminică după-amiază poliţiştii Secţiei 3 Satu Mare au fost sesizaţi de către un localnic din Agriş, în vârstă de 55 de ani, care reclama faptul că ar fi fost agresat de către ginerele său. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că, pe fondul unor conflicte mai vechi, ginerele, care locuieşte în acelaşi imobil cu reclamantul, i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei şi la nivelul corpului. Nu a fost necesară intervenţia cadrelor medicale. În ultimele două cazuri poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, autorii fiind cercetaţi în stare de libertate.
  Szasz Lorand

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE