More

    Ponta: În sfârșit, avem realizat un proiect important pentru economia românească: reducerea CAS

    2

    Premierul Victor Ponta a declarat joi că “în sfârșit” a fost realizat un proiect important pentru economia românească, și anume reducerea CAS, lucru care înseamnă, în opinia sa, crearea mai multor locuri de muncă.

    “Cât eram noi împreună, la acest moment ( n.r.-în Centrul Vechi), am aflat că, în sfârșit, avem realizat un proiect important pentru economia românească, și anume reducerea contribuțiilor de asigurări sociale. În felul acesta, putem să creăm mai multe locuri de muncă, putem să avem mai multă muncă la alb, inclusiv în servicii, pentru că tot Centrul Vechi al Capitalei trăiește, se dezvoltă, iată, în ceea ce privește serviciile”, a spus prim-ministrul, joi seara, la finalul evenimentului care a marcat inaugurarea Hanului Gabroveni din Centrul Vechi al Bucureștiului.

    Președintele Traian Băsescu a anunțat joi că a promulgat legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator, dar a avertizat că măsura implică un efort suplimentar al bugetului de stat în 2015 de cinci miliarde de lei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE