S-a încheiat Cupa Oraşului Tăşnad la şahsah

Zilele trecute, ştrandul din Tășnad a găzduit cea de-a doua ediție a “Cupei Orașului Tășnad”. Un turneu de șah la care au participat 65 de sportivi din ţară, dar şi din Ungaria şi Satu Mare: CS Unio, CS Voința, ACS Petra-Șah sau LPS.

După cele 7 runde, cel mai bun s-a dovedit a fi Cătălin Cărmaciu cu 5.5 puncte legitimat la CS Șah Club Galați, iar pe locul doi s-a situat un sătmărean, Alin Ardelean de la ACS “Petra Șah” Satu Mare, cel care a avut tot 5.5 puncte. Acesta a fost urmat de Lucian Filip de la CSM Lugoj (5p) și Adrian Petrișor de la CS Șah Club Oltenia Craiova (5p). Primul loc a fost premiat cu 1.650 lei, al doilea cu 1.350 lei, respectiv 610 lei și 500 lei. Pe lângă premiile în bani, cei mai buni au primit cupe și diplome. Premii speciale au primit Ervin Mozes (CS Universitatea Arad – la veterani), Adrian Sechereș (CSS Timișoara – la juniori).

Organizatorii CS Voinţa şi Primăria Tăşnad țin să le mulțumească viceprimarului Andrei Veron și sponsorilor Promat Comimpex Tășnad, Agrind Tășnad, Mastvet Săcășeni și City Hotel Satu Mare. În ceea ce priveşte competițiile de șah din județ, amintim că la Taberele Școlare din Satu Mare se va desfășura în perioada 3-7 octombrie Divizia B a Campionatului Național pe echipe la seniori.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts