Sălăjenii sunt atrași de haina militară



29  de  tineri sălăjeni participă  în aceste zile la concursurile de admitere care au loc în instituţiile de învăţământ postliceal pentru formarea personalului Jandarmeriei Române. 
 
Potrivit Inspectoatului Județean de Jandarmi Sălaj, cei 29 de tineri sălăjeni dornici să îmbrace haina militară au început probele de concurs pe data de 8 septembrie, acestea urmând să se încheie pe 12 septembrie. 
 
Astfel, din cei 29 de tineri, 23 susţin examenele de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi 6 la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani. 
 
În anul 2014, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate în vederea recrutării candidaţilor pentru participarea la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ militar postliceal ale M.A.I. următoarele locuri:  Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi  „Grigore Alexandru Ghica”  Drăgăşani – 130 de locuri fără discriminare, (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi) şi  Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 125 de locuri fără discriminare. 
 
Afişarea rezultatelor finale în urma susţinerii probelor de concurs se va face duminică, 14 septembrie. 
Iulian Duma




ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts