More


  Sătmăreanca Amalia Tătăran, vicecampioană la junioare

  - Advertisement -

  2

  Oraşul Craiova găzduieşte în această perioadă Campionatele Naţionale de spadă juniori. Ieri, în ziua a treia a competiţiei, s-a desfăşurat proba individuală la fete. Dacă de la CS Satu Mare nici una dintre sportive nu a intrat în lupta pentru medalii, fosta componentă a clubului sătmărean Amalia Tătăran a ajuns din nou în ultimul act.

  A fost un duel interesant între campioana Amalia Tătăran şi medaliata cu bronz anul trecut, Cezara Constantin de la LPS Craiova. Din păcate, sătmăreanca nu a reuşit să îşi apere titlul cucerit anul trecut, fiind învinsă de reprezentanta gazdelor cu 15-12.
  Referitor la elevele pregătite la Satu Mare de Francisc Csiszar şi Lehel Nagy la CS, cea mai bună a fost Teodora Coste, care s-a clasat pe locul şapte. Mellany Pfeifer, Amarillisz Pallai şi Csilla Nagy nu au intrat pe tabloul principal. O altă sătmăreancă, dar de la Steaua, Greta Vereş a terminat concursul pe şase.
  Competiţia continuă astăzi cu proba pe echipe, clubul sătmărean pornind de pe poziţia a patra, dintr-un total de 11 echipe.
  O delegaţie numeroasă de scrimeri sătmăreni a plecat spre Gyor, unde în week-end se desfăşoară o etapă din cadrul Circuitului European de Cadeţi. La floretă vor concura Adriana Haidu, Alexandra Lazin şi Andreea Potor, care au făcut deplasarea cu antrenorii Dan Şuta şi Arnold Izsaki, iar la masculin vor intra pe planşă Edwin Pop şi Benjamin Bodo, supervizaţi de antrenorul Attila File. De la secţia de spadă alături de antrenorul Lehel Nagy vor face deplasarea Adam Macska, Martin Szep, David Ziman şi Zoltan Kato.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img