Sătmăreanca Iulia Ferchiu mângâie suflete la “Vocea României” 

iulia

Sătmăreanca Oana Iulia Ferchiu a făcut furori marţi seara la emisunea “Vocea României”, făcându-i pe toţi cei patru antrenori să întoarcă scaunele la auzul vocii suave a acesteia. Încrezătoare şi hotărâtă să-şi arate talentul, tânăra a urcat pe scena de la “Vocea României” cu melodia “Summertime”, a Ellei Fitzgerald, care i-a pus perfect în valoare vocea şi l-a pus la pământ pe Tudor Chirilă, la propriu. Înainte ca Oana Iulia Ferchiu să-şi termine piesa, toate scaunele celor patru antrenori, Tudor Chirilă, Marius Moga, Loredana şi Smiley, s-au întors, urmând o dispută între aceştia pentru a o determina pe talentata sătmăreancă să-i aleagă.

“Ai mâncat multă miere când erai mică, de acolo ţi se trage vocea asta caramelizată. Ai o voce care mângâie suflete”, i-a spus Moga.

“Nu aş putea să fiu mai sincer decât să-ţi spun că te vreau foarte mult în echipa mea. Simţim la fel şi cred că avem o energie comună”, a spus şi Tudor Chirilă.

După ce i-a ascultat pe fiecare antrenor, tânăra de doar 21 de ani a ales în cele din urmă să-şi continue visul la “Vocea României” alături de Tudor Chirilă. Sătmăreanca şi-a dorit de mică să fie cântăreaţă, însă atunci când a trebuit să aleagă o facultate, tânăra a ales Dreptul. După doi ani, însă, Oana a realizat că trebuie să-şi urmeze visul, aşa că s-a angajat chelneriţă şi a dat la Conservator, unde a fost acceptată.

“Toată ziua ascult muzică, de dimineaţa până seara. Nu pot să fac altceva. Părinţii mei s-au bucurat când le-am spus că am intrat la Conservator”, a povestit Oana.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts