Sătmăreanul Rafael Varga a înlăcrimat o ţară întreagărafael

Abandonat de părinţi încă din primele zile de viaţă, Rafael Varga a fost adoptat, cu lacrimi în ochi şi cu ropote de aplauze, de către o ţară întreagă. Rafael a participat la concursul X Factor, unde a primit trei de DA din partea juraţilor Ştefan Bănică Jr., Delia Matache şi Horia Brenciu.

Mai mult, Ştefan Bănică Jr. a rămas profund impresionat de povestea sătmăreanului. Rafael este sprijinit financiar şi a fost însoţit la Bucureşti de către directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, Eugenia Ardelean, şi de către preşedinta Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.

Sătmăreanul Rafael Varga, în vârstă de 16 ani, a participat la concursul X Factor şi a reuşit o prestaţie de excepţie, făcând să plângă o ţară întreagă, în frunte cu juratul Ştefan Bănică Jr. Juratul de la X Factor a rămas profund impresionat de povestea lui Rafael, care a fost abandonat în primele zile din viaţă de către mama sa, care avea atunci 14 ani, şi de către tatăl său, care avea la acea dată 18 ani. Chiar dacă statul a încercat să reunească familia, rugând-o pe mama naturală să îl ia înapoi pe Rafael, aceasta l-a abandonat într-un coş de gunoi, s-a destăinuit cu lacrimi în ochi Rafael.

”Am fost născut din joaca unei fete de 14 ani și a unui băiat de 18. Nu m-au vrut, dar mă bucur că au avut demnitatea de a mă aduce pe lume. Întotdeauna am să mă întreb cum e să ai un tată, cum e să ai un sprijin în viața ta, cum e să primești sfaturi de la părinți. Ei n-au vrut să fie lângă mine, să fiu în viața lor. M-au aruncat la un coș de gunoi”, a spus, printre lacrimi, Rafaelo.

Abandonat de părinţii naturali, Rafael a fost adoptat de către câţiva sătmăreni inimoşi, care l-au sprijinit material şi sufleteşte. Pentru a-şi îndeplini visul de a merge la X Factor, sătmăreanul a fost însoţit şi susţinut la Bucureşti chiar de către Eugenia Ardelean şi Manuela Rogoz. |

Rafael a cântat două piese, respectiv “O stea” – a celor de la Deep Central şi piesa ”Cum am ajuns să te iubesc” – a lui Ştefan Bănică. Cu un public ridicat în picioare şi printre ropote de aplauze, cu o ţară întreagă cu lacrimi în ochi, Rafael Varga a primit trei de DA şi va merge mai departe în concursul X Factor.

Odată orfan, Rafael a ajuns să aibă acum o familie cu milioane de fraţi şi surori.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts