Singura soluţie – victorie împotriva “Şoimilor“ din Pâncotaoli

Olimpia nu are voie să mai facă vreun pas greşit în acest start de sezon, mai ales că în această etapă evoluează pe teren propriu. Adversara de azi (n.r. sâmbătă) a galben-albaştrilor este nou promovata Şoimii Pâncota din judeţul Arad. La prima vedere pare o confruntare din care Olimpia are prima şansă.

Echipa antrenată de Cosmin Bodea este în căutarea primelor puncte, pe când arădenii au reuşit cum, necum să strângă două puncte care îi menţin pe locul şapte după două etape.

Pentru a prefaţa această partidă crucială, antrenorul Bodea, alături de căpitanul Cosmin Iuhas au explicat ce s-a întâmplat în acest debut de sezon într-o conferinţă de presă. Antrenorul grupării sătmărene a pus oarecum tunurile pe jucători, mai ales pe cei exponenţiali, precizând că s-a greşit mult, iar la finalizare lucrurile nu merg tocmai strălucit.

“Din păcate suferim la capitolul finalizare. Nu vreau să dau exemple, dar ar trebui ca unii jucători să îşi schimbe atitudinea în joc. La Caransebeş am intrat în teren pe vârfuri şi ne-am crezut învingători dinainte, iar cu o asemenea atitudine fotbalul te pedepseşte“, a precizat Bodea.

În plus, a dorit să menţioneze că unii jucători exponenţiali, de la care se aştepta la mai mult, nu au reuşit să ajute echipa în momentele grele.

“Mă aştept de la jucătorii experimentaţi, exponenţiali să facă diferenţa. Nu avem 2-3 lideri în echipă care să tragă echipa după ei, atât în timpul meciurilor, în momentele grele cât şi înafara terenului. Sperăm ca Laso şi Onicaş să îşi revină, sunt jucători foarte buni, au venit la Satu Mare să ajute echipa, însă au avut o perioadă lungă în care au jucat puţin sau deloc. Alţii au sosit târziu, când perioada de pregătire se apropia de final. Şi acum spun, la ora aceasta că mi-aş mai fi dorit doi-trei jucători. Bic e singurul care a dat randamentul scontat, dintre noii veniţi. Din păcate nu avem un mijlocaş stânga de meserie şi va trebui să improvizăm“, a completat antrenorul Olimpiei.

Întrebat despre atmosfera din vestiar, căpitanul Cosmin Iuhas a spus că atmosfera a redevenit una bună, aşa cum trebuie să fie la o echipă.

“Nu cred că sunt jucători care nu îşi vorbesc sau nu comunică între ei. Sigur, poate cei veniţi în ultima vreme nu au apucat să se acomodeze cu noii colegi, dar sperăm ca în scurt timp atmosfera să redevină cea din sezonul trecut“, a spus Iuhas.

În ceea ce priveşte 11-le de start, fundaşii Mureşan şi Burlacu nu vor putea fi utilizaţi, fiind accidentaţi.

Partida de azi, de la ora 11.00 dintre Olimpia şi Pâncota este arbitrată de Marius Chioran (Cluj), ajutat la cele două linii de Călin Cimponeriu (Lugoj) şi de Doru Lucaciu (Cluj), rezervă Braşovean Cristian Cosmin (Cluj). Observatorii FRF sunt Bucur Mircea (Târgu Mureş) şi Terhes Alexandru (Oradea). Preţul biletului de intrare este de 5 lei.

Programul etapei a 4-a:
—- Ieri
Poli Timișoara – FC Caransebeș 2-1
—- Azi
Metalul Reșița – CSM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor – CS Mioveni, Olimpia Satu Mare – Șoimii Pîncota, FC Olt – Poiana Câmpina, Unirea Tărlungeni stă.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts