Social- democratele sătmărene investesc în educaţieofsd

La sediul PSD Satu Mare s-a desfăşurat ieri acţiunea Femeilor Social Democrate intitulată “Investeşte în educaţie!”. În cadrul acestei acţiuni, 34 de elevi din ciclul primar şi gimnazial au primit ghiozdane şi rechizite şcolare. Elevii au venit însoţiţi de părinţi sau bunici. Ghiozdanele pline cu rechizite le-au fost înmânate copiilor de preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a OFSD, Manuela Rogoz, secondată de secretarul general al organizaţiei, Nicoleta Mihali.

La acţiune a fost prezentă şi Paula Mare, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Femeilor Sociale Democrate, alături de membre din staff-ul organizaţiei. Copiii au fost foarte emoţionaţi când şi-au primit ghiozdanele pline cu rechizite, de culoare roz pentru fetiţe şi albastre pentru băieţi.

Preşedintele Manuela Rogoz le-au urat copiilor mult succes la învăţătură în noul an şcolar, adăugând că acţiunea va continua în zilele următoare, femeile social-democrate urmând să împartă ghiozdane şi rechizite în special copiilor provenind din familii cu stare materială precară. Preşedintele Paula Mare i-a îndemnat pe copii să înveţe cât mai mult şi cât mai bine pentru că numai aşa vor putea reuşi în viaţă. Acelaşi îndemn l-a rostit secretarul general Nicoleta Mihali, arătând că doar cine are carte are parte. În cadrul acţiunii de ieri, 34 de copii s-au ales cu rechizite şi ghiozdane din partea femeilor social-democrate din municipiul Satu Mare.

Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts