More

  Spadă / Bronz pentru CS Satu Mare la Craiova

  Week-end plin pentru spadasinii sătmăreni. La Craiova s-a desfăşurat Campionatul Naţional de spadă juniori, iar la Gyor, prima etapă din cadrul Circuitului European de Cadeţi.

  Sâmbătă a avut loc la Craiova proba feminină pe echipe. Au reprezentat CS Satu Mare Teodora Coste, Csilla Nagy, Amarillisu Pallai și Melany şi au făcut-o cu brio. Având în vedere diferenţa de vârstă dintre ele şi celelalte competitoare, medalia de bronz este una foarte preţioasă.
  Pe tabloul de opt CS a câştigat cu 45-38 în faţa echipei secunde a LPS-ului craiovean. În semifinale, elevele lui Francisc Csiszar şi Lehel Nagy au pierdut duelul cu prima echipă a celor de la LPS Craiova, 27-45. În finala pentru locul trei CS Satu Mare a dispus de CSA Steaua cu 45-38, adjudecându-şi bronzul.
  În schimb, sătmăreanca Amalia Tătăran a obţinut aurul cu noua sa echipă, Dinamo, care a învins LPS Craiova cu 45-43.
  În cadrul primei etape a Circuitului European de cadeți la floretă feminin și masculin, sezonul 2014-2015, România a fost prezentă la acest concurs cu o delegație formată din 20 de sportivi. Cele mai bune rezultate au fost obținute însă de sătmărenii de la CS. Astfel Benjamin Bodo s-a clasat pe locul 11, iar Alexandra Lazin pe locul 24. Rezultatele sătmărenilor sunt următoarele:
  – Floretă masculin: Benjamin Bodo – locul 11, Edwin Pop – locul 160. Au participat 216 sportivi.
  – Floretă feminin: Alexandra Lazin – locul 24, Andrea Potor – locul 113, Adriana Haidu – locul 119.
  Dan C.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE