Sportivii de la CSM au dominat Balcaniada de seniori4

Localitatea Trebinje (Bosnia-Hertegovina) a găzduit în perioada 5-7 septembrie Campionatele Balcanice de judo la seniori. CSM Satu Mare a reușit să obțină în prima zi de concurs, la probele individuale, trei medalii de bronz. Este vorba despre Remus Lazea (categoria 66 kg), Marian Halas (categoria 81 kg) și Lorand Samel (categoria 100 kg).

În cea de-a doua zi a competiției au avut loc întrecerile pe echipe, fiecare țară din Balcani și-a aliniat la start câte o reprezentativă la masculin și feminin. Dacă echipa feminină a României a reușit să câștige medalia de bronz, băieții s-au impus în fiecare meci câștigând medalia de aur. De remarcat este faptul că în componența echipei țării noastre la patru categorii de greutate s-au aflat sportivi de la CSM Satu Mare. Este vorba despre Remus Lazea (66kg), Eduard Nicolaescu (73kg), Marian Halas (81kg) și Cristian Bodârlău (90 kg). În cadrul grupei România a învins Turcia și Muntenegru cu 5 la 0. În semifinale echipa țării noastre a învins Bosnia cu 5 la 0, iar în finală au reușit să se impună în fața Serbiei cu 3 la 2.
Așadar, performanța reușită este una excelentă, atât în probele de la individual, cât mai ales în cele pe echipe deoarece România câștigă în premieră titlul balcanic la judo masculin seniori.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts