More

  Steaua şi Astra intră în focul Ligii Europa

  europa-league-1

  Două echipe reprezintă România în cupele europene. Este vorba despre Astra Giurgiu şi Steaua Bucureşti, ultima fiind eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor de Ludogoreţ (n.r. Moţi). Astralii joacă în deplasare la Zagreb, un meci dificil, având în vedere că echipa croată are câţiva jucători cu nume, iar Steaua pe teren propriu, dar fără spectatori cu Aalborg.

  Astra întâlneşte pe Dinamo
  Astra vine după o înfrângere usturătoare în campionat, 4-1 cu CFR, dar Isăilă vrea să spargă gheaţa în Europa. Rămâne de văzut cum vor reuşi să gestioneze această situaţie. Meciul dintre echipa croată şi cea din Giurgiu, programat în această seară, în prima etapă a grupei D a Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Cipru, cu Leontios Trattou la centru. Trattou va fi ajutat la cele două linii de Michael Soteriou şi Athinodoros Ioannou. Asistenţi suplimentari vor fi Christos Nicolaides şi Demetris Masias, iar arbitru de rezervă Sotiris Viktoros. Partida poate fi urmărită de la ora 20.00, în direct la Pro Tv, Digisport şi Dolcesport. Cealaltă întâlnire a grupei D le pune faţă în faţă pe Salzburg şi Celtic.

  Steaua, cu porţile închise
  UEFA a decis ca FC Steaua să dispute fără spectatori partida cu danezii de la Aalborg, din Liga Europa, şi să achite o penalitate de 64.500 de euro, pentru incidentele de la meciul retur cu Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor.

  Aşa că Arena Naţională va fi goală, fără spectatori la debutul Stelei în grupa J din Liga Europa.

  Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Vladislav Bezborodov la centru.

  Bezborodov va fi ajutat la cele doua linii de Nikolai Golubev si Maksim Gavrilin. Asistenti suplimentari vor fi Serghei Ivanov si Mihail Vilkov, iar arbitru de rezerva Valeri Dancenko. În celălalt meci al grupei, Rio Ave primeşte vizita celor de la Dinamo Kiev.

  Daniel Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE