More

  Uite Udrea, nu e Udrea!

  3

  La PMP Satu Mare nu ştie stânga ce face dreapta. Liderul judeţean Laura Bota s-a lăudat de săptămâna trecută că liderul central al partidului, Elena Udrea, va participa la conferinţa judeţeană a PMP Satu Mare. A fost vorba despre o simplă fumigenă, căci Elena Udrea nici măcar n-a intenţionat să vină la Satu Mare. În cursul zilei de ieri, Udrea s-a aflat în judeţele Cluj şi Bihor. Laura Bota a încercat să dreagă busuiocul cu un nou comunicat de presă, dar fără niciun folos.

  Pe Bota a luat-o gura pe dinainte
  Preşedintele interimar al PMP Satu Mare, Laura Bota, a anunţat săptmămâna trecută cu surle şi trâmbiţe că liderul central al partidului, Elena Udrea, va participa la conferinţa judeţeană a PMP Satu Mare. “Organizaţia Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară Satu Mare îşi va alege luni, 1 septembrie 2014, începând cu ora 18.00, noua conducere. Conferinţa judeţeană de alegeri va avea loc la restaurantul “Melody” din municipiul Satu Mare, cu participarea preşedintelui PMP, Elena Udrea, şi a altor membri marcanţi din conducerea centrală a formaţiunii”, se arăta în comunicatul de presă semnat de preşedintele interimar al PMP Satu Mare, Laura Bota.

  Udrea habar n-avea de Satu Mare
  Elena Udrea s-a aflat în week-end la Zilele Oraşului Turda, judeţul Cluj. Reporterii Nord Vest TV au apelat la colegii lor din presa regională pentru a-l întreba pe liderul central al PMP dacă va veni luni la Satu Mare. Udrea a negat informaţia, adăugând că ea nu obişnuieşte să participe la conferinţe judeţene de alegeri. Potrivit anunţului postat pe contul personal de Facebook, Elena Udrea şi-a petrecut ziua de ieri în judeţele Cluj, respectiv Bihor şi nicidecum în Satu Mare.
  Când a fost chestionată din nou despre prezenţa Elenei Udrea la conferinţa judeţeană a PMP Satu Mare, Laura Bota a dat-o întoarsă. Imediat a trimis un comunicat de presă prin care anunţa că la conferinţa judeţeană vor participa doar alţi membri din conducerea centrală, fără să mai pomenească de Elena Udrea. Prin graba şi lăudăroşenia sa, Laura Bota a reuşit din nou să se facă de râs în faţa puţinilor simpatizanţi şi membri pe care PMP îi mai are în judeţul Satu Mare.

  Szasz Lorand

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE