More

  Un tractorist şi un mopedist prinşi fără permis

  Poliţiştii Secţiei Gherţa Mică au fost sesizaţi joi de către un localnic din Călineşti-Oaş despre faptul că soţia sa a fost implicată într-un eveniment soldat cu pagube materiale. La faţa locului oamenii legii au constatat că între autoturismul condus de Maria C., şi tractorul condus de Mihai C, de 65 de ani, a avut loc o coliziune.

  Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul care conducea tractorul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Cei doi conducători auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.
  Poliţiştii din Urziceni în colaborare cu cei din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berveni au identificat joi în trafic un bărbat, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea mopedul marca City Hopper pe DC 49, în localitatea Urziceni. În urma controlului efectuat a rezultat faptul că Zoltan S. nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cele două situaţii menţionate anterior se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
  Ciprian Bâtea

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE