Unirea Jucu -Olimpia în faza a 5-a!3

Olimpia va întâlni Unirea Jucu în faza a 5-a a Cupei României. Partida se va juca marţi de la ora 16,30 pe terenul din Jucu iar echipa învingătoare va întâlni în faza următoare o formaţie din liga 1.


Oficialii Olimpiei declară că vor trata cu maximă seriozitate meciul de la Jucu şi că-şi doresc o calificare în 16-imile competiţiei.
“Vom merge cu prima echipă la Jucu mai ales că regulamentul a fost modificat şi vom avea şansa noastră să jucăm pe teren propriu cu o formaţie de liga 1 dacă ne calificăm.Nu avem sâmbătă meci în campionat, aşa că mergem cu toate forţele la Jucu” ne-a spus preşedintele Dan Băbuţ.
Şi ultima achiziţie a Olimpiei, fostul mijlocaş al Stelei Mihai Onicaş abia aşteaptă confruntarea din cupă. “Sunt pregătit şi sper să intru pe teren în meciul de cupă. Mă simt bine aici la Satu Mare şi voi încerca să –mi ajut colegii şi să ne îndeplinim obiectivele” a spus mijlocaşul Olimpiei.
Unirea Jucu face parte din seria a 5-a a ligii a 3-a. Jucu a promovat în urmă cu un an în eşalonul trei după ce a învins la baraj campioana judeţului Satu Mare, Someşul Cărăşu cu 1-0.
Iată programul fazei a 5-a:
Aerostar Bacău – Sport Club Bacău
Cetate Tg. Neamț (NT) – ACS Rapid CFR Suceava
Farul Constanța – AFC Săgeata Năvodari
Viitorul Axintele (IL) – AFC Unirea 04 Slobozia (IL)
Gloria Buzău – CF Brăila
Ștefănești (IF) – ACS Berceni (IF)
Fortuna P. Câmpina (PH) – CS Unirea Târlungeni (BV)
FC Voluntari (IF) – CS Mioveni (AG)
Chindia Târgoviște (DB) –FC Academica Argeș (AG)
FC Olt Slatina (OT) – CSM Rm. Vâlcea (VL)
FC Caransebeș (CS) –Metalul Reșița (CS)
Șoimii Pâncota (AR) – ACS Poli Timișoara (TM)
Unirea Jucu (CJ) –FC Olimpia 2010 Satu Mare
Arieșul 1907 Turda (CJ) –FC Bihor Oradea (BH)
Partidele din faza a V-a a Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015, vor avea loc marți, 9 septembrie 2014, de la ora 16:30.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts