More

  Verdictul incidentelor de la Oar-Cămin, amânat pentru săptămâna viitoare

  liga3

  O nouă şedinţă a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF-ului sătmărean a avut loc marţi seara pentru a hotărî şi a lua decizii împotriva actelor de indisciplină din fotbalul judeţean. Comisia condusă de vicepreşedintele AJF-ului Zoltan Pataki nu a avut prea multe de soluţionat, ceea ce înseamnă că, cel puţin teoretic, jucătorii devin mai disciplinaţi.

  În ceea ce priveşte situaţia tensionată de după meciul Someşul Oar-Schwaben Cămin, când jucători din ambele tabere s-au înjurat, scuipat, îmbrâncit, comisia a hotărât ca audierile persoanelor implicate, a martorilor care au fost prezenţi la joc să aibă loc săptămâna viitoare.

  Un alt incident rezolvat de comisie, care s-a petrecut acum câteva etape, a fost cel de la meciul Unirea Păuleşti – Energia Negreşti-Oaş. Şi acolo au avut loc îmbrânceli din care unele părţi au ieşit destul de şifonate. După terminarea meciului un grup de spectatori s-au bătut cu oficialii echipei oaspete. Drept urmare, echipa din Păuleşti nu are voie să organizeze următorul meci oficial pe teren propriu.

  La meciul Andrid – Pişcolt, Viorel Cura de la oaspeţi s-a crezut la sporturile de contact, aplicându-i unui adversar un cap în figură. Pentru această ispravă a fost suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei. Pentru cumul de cartonaşe galbene a fost suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei Petru Pop de la Unirea Bercu. Tot o etapă, dar o amendă de 45 de lei a primit jucătorul celor de la Arsenal Vetiş, Adrian Lasan, pentru fault în postură de ultim apărător.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE