More

  Viorel Buda şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al CNA

  viorel-buda

  Sătmăreanul Viorel Vasile Buda şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), invocând motive personale, dar va rămâne în continuare membru al CNA. Anunţul privind demisia a fost făcut de Viorel Vasile Buda la începutul şedinţei de ieri a CNA, informează Mediafax.

  Viorel-Vasile Buda a fost numit membru titular în CNA (fiind propus de Camera Deputaţilor şi susţinut de PNL), pentru un mandat de şase ani, de plenul reunit al Parlamentului, pe 30 octombrie 2012. Viorel Vasile Buda a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului în şedinţa Consiliului din 8 ianuarie 2013, care nu a avut un regim public şi în care voturile membrilor au fost secrete.

  În ultima perioadă, şedinţele CNA au fost conduse de Viorel Vasile Buda, în absenţa preşedintelui Laura Georgescu, pe fondul neînţelegerilor dintre unii membri ai Consiliului.
  În prezent, Consiliul Naţional al Audiovizualului include 11 membri: Laura Georgescu (preşedinte), Viorel Vasile Buda, Florin Gabrea, Lorand Turos, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.
  Szasz Lorand

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE