More


  Virginele Hollywood-ului: Vedete care şi-au făcut publică „nevinovăţia”

  - Advertisement -

  3

  Se spune că sunt două lucruri pe care nu le mai poţi întoarce: gloanţele care ies dintr-o armă şi vorbele scoase pe gură. În cea de-a doua variantă, probabil sunt foarte multe vedete care şi-ar fi dorit să-şi retragă declaraţiile care le-au pus în situaţii destul de stânjenitoare de-a lungul anilor.

  Deşi de cele mai multe ori celebrităţile nu doresc să facă publice detalii din viaţa lor, sunt momente când sunt luate de val şi fac mărturisiri care fac deliciul tabloidelor. Nu puţine au fost vedetele care au dorit să spună lumii întregi cât sunt de inocente, însă rezultatele nu au fost cele aşteptate.

  Deşi în momentul de faţă există „dovezi” că unele dintre starurile de mai jos nu mai sunt virgine, nu că ele ar mai susţine asta, a existat un moment în care publicul chiar se întreba serios dacă au spus adevărul.

  Rosario Dawson

  Încă de la o vârstă fragedă, Rosario Dawson avea goluri pe care vroia să le îndeplinească. Şi cum mama ei a crescut singură cinci copii şi ea nu vroia să facă parte din seria adolescentelor însărcinate, Rosario Dawson şi-a început viaţa sexuală la vârsta de 20 de ani. 

  Megan Fox

  Actriţa şi-a inceput viata sexuală la vârsta de 17 ani cu prietenul de la acea vreme, un actor al cărui nume Megan a refuzat să-l dezvăluie.

  Katy Perry

  Deşi acum este un sex simbol al vremurilor noastre, cântăreaţa şi-a început viaţa sexuală la vârsta de 16 ani, ”pe scaunul din faţă al unui Volvo sedan în timp ce ascultam albumul ‘Grace’ al lui Jeff Buckley”.

  Khloe Kardashian

  Sora cea mică a lui Kim Kardashian regretă, la fel ca multe alte persoane, că şi-a pierdut virginitatea cu un băiat de 18 ani pe când avea numai 14 ani. ”Tipul acesta era foarte, foarte manipulator”, a dezvăluit ulterior Khloe.

  Tina Fey

  Tina şi-a păstrat virginitatea până când şi-a întâlnit actualul soţ, Jeff Richmond, adică până la vârsta de 24 de ani.

  Angelina Jolie

  După cum era de aşteptat, Angelina Jolie şi-a pierdut virginitatea în stilul său caracteristic sau în cel mai ciudat mod posibil, am spune noi. ”Am început să fac sex cu prietenul meu, însă sexul şi emoţiile nu erau suficiente”, a declarat Angie. ”Într-un moment în care am vrut să mă simt mai aproape de prietenul meu, am luat un cuţit şi l-am tăiat. M-a tăiat şi el. Jocul nostru a continuat până în momentul în care eram acoperiţi de sânge, iar atunci am simţit cum inima mea o ia razna”, s-a confesat Jolie.

  Britney Spears

  Acum mulţi ani Britney Spears susţinea că este virgină şi că nu doreşte să „facă pasul cel mare” până la căsătorie. Din păcate pentru aceasta, cea care a dat-o de gol a fost chiar mama acesteia, care a declarat că artista şi-a pierdut virginitatea la 14, cu un coleg de şcoală.

  Britney a declarat apoi că regretă decizia de a vorbi despre lucruri atât de intime.

  Jessica Simpson

  Jessica este o altă vedetă care a declarat că atunci când s-a căsătorit pentru prima dată, cu Nick Lachey, acesta a fost primul bărbat din viaţa sa. La momentul respectiv nu au existat confirmări sau infirmări care să poată dovedi contrariul.

  Adriana Lima

  Frumoasa Adriana Lima a declarat şi ea că nu doreşte să audă de sex decât după căsătorie.

  „Sexul este după căsătorie. Bărbaţii trebuie să respecte că asta este decizia mea. Dacă nu mă respectă, asta înseamnă că nu mă doresc. Atunci când călătorim împreună, dormim în camere separate. Aceasta este regula numărul unu”, a declarat vedeta pentru GQ în 2008.

  Din păcate pentru ea, un fost iubit s-a simţit rănit în orgoliu de aceste declaraţii şi a dat publicităţii un filmuleţ în care modelul nu era tocmai cuminte.

  Miley Cyrus

  În 2008, Miley a declarat: „Îmi place să mă gândesc la mine ca la o persoană pe care nimeni nu o poate avea, pe care nimeni nu o poate păstra. Chiar şi la vârsta mea, sunt foarte multe fete care încep să cadă, iar eu cred că abstinenţa este un lucru extraordinar”.

  Selena Gomez

  Selena şi-a dorit să fie un exemplu pentru tinere: „I-am făcut tatălui meu o promisiune [că va rămâne virgină până la căsătorie]. El chiar m-a folosit ca exemplu pentru alte tinere. Îmi voi ţine promisiunea faţă de familia mea, faţă de mine şi faţă de Dumnezeu”

  Conform apropiaţilor, Selena şi-ar fi încălcat însă promisiunea în relaţia cu Justin Bieber.

  Taylor Swift

  Deşi nu a declarat că este virgină, Taylor a insinuat acest lucru, printr-o postare pe MySpace: „Am citit un zvon foarte creativ în această dimineaţă, conform căruia aş fi însărcinată, ceea ce ar fi cel mai imposibil lucru de pe planeta asta. Credeţi-mă pe cuvânt. Imposibil”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img