More


  Volei / CSM, la turnee în Luxemburg şi Franţa

  - Advertisement -

  5

  Echipa de volei de la CSM se pregăteşte pentru a pleca la două turnee internaţionale. Joi seară delegaţia sătmăreană va porni la drum cu destinaţia Walferdange, Luxemburg. Acolo, pe 6 şi 7 septembrie, sportivele pregătite de Adrian Pricop vor susţine partide amicale în compania unor echipe de primă mână.

  Mai apoi, între 10 şi 14 a lunii vor evolua la un turneu în Franţa, la Quimper. “Vor fi două turnee care vor omogeniza relaţiile de joc. Din păcate ucraineanca Victoria Dedkova nu va face deplasarea cu noi, pentru că nu am reuşit să îi procurăm viză de Europa. Va rămâne la Satu Mare şi se va pregăti cu celelalte tinere voleibaliste“, a spus Adi Pricop.
  Astfel, de la CSM vor face deplasarea Alexandra Molnar, Angelica Podină, Alexandra Mişca, Adriana Matei, Beata Vaida, Alexis Mathews şi Ivana Zburova. Victoria Dedkova, ultima stranieră venită la CSM, nu va face deplasarea din cauza problemelor cu viza, iar alături de Natalia Preda, Denisa Macar şi Diana Dobre vor urma un program de pregătire pe plan local.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img