Volei / Locul trei pentru CSM la turneul din Quimpervolei

Voleibalistele de la CSM s-au întors la Satu Mare după ce au jucat în cadrul a două turnee, în Luxemburg şi în Franţa. Dacă pe primul l-au câştigat lejer, la Quimper fetele pregătite de Adrian Pricop au încheiat pe locul trei.

Însă a fost un turneu special, fiecare echipă fiind formată din patru voleibaliste. Alături de CSM au mai participat echipe din Cehia (vicecampioana), Quimper – liga a 2-a franceză şi selecţionata Under 20 a ţării gazdă.

Sportivele de la gruparea sătmăreană au pierdut două partide, cea cu vicecampioana Cehiei, 1-3, şi 2-3 cu echipa din Quimper, reuşind să câştige doar una, în faţa selecţionatei U 20 a Franţei, scor 3-1. În primul meci CSM a condus cu 1-0, cu avantaj şi în următoarele, dar au trebuit să se recunoască învinse. Cam aşa s-a întâmplat şi în partida cu echipa gazdă. Fetele noastre au condus cu 2-0, dar experienţa echipei care a retrogradat în această vară în eşalonul secund şi-a spus cuvântul.

Pentru CSM au jucat Alexandra Molnar, Angelica Podină, Alexandra Mişca, Adriana Matei, Beata Vaida, Alexis Mathews, Denisa Mocar, Ivana Zburova.

Fetele au revenit deja la antrenamente, după o zi de odihnă, iar miercuri vor întâlni la Satu Mare, într-o partidă amicală, echipa maghiară Nyiregyhaza. De azi lotului i se va alătura încă o jucătoare străină. Allison McCurdy, o sportivă de 23 de ani din SUA, care joacă pe postul de libero şi care a mai evoluat pentru colegiul din Tampa Bay, Florida.

Ar fi cea de-a patra stranieră după Alexis Mathews (SUA), Vera Dedkova (Ucraina) şi Ivana Zburova (Slovacia).
Voleibalistele de la CSM, aflate în premieră în prima ligă, vor debuta oficial luna viitoare.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts