More

  Zeci de copii sărmani au primit rechizite din partea PLR

  plr

  Organizaţia Judeţeană a Partidului Liberal Reformator a organizat duminică o nouă acțiune intitulată “Împreună pentru fapte bune”. Evenimentul a avut loc la Muzeul Judeţean şi a fost dedicat copiilor care provin din familii care nu au avut atât de mult noroc și trebuie ajutați pentru a nu fi marginalizați.

  Membrii PLR, în frunte cu Marcela Papici şi Dorina Grunfeld, le-au dăruit copiilor ghiozdane echipate cu toate cele necesare pentru ca începutul noului an școlar să obţină calificativul “Foarte bine”. “Toţi copiii din sală şi care vor fi beneficiarii acţiunii noastre locuiesc pe strada Ostrovului, în blocul CD2 şi sunt copii începând cu clasa 0 şi terminând cu clasa a VIII-a. Deci toţi copiii care locuiesc în blocul CD2. Fiecare ghiozdean conţine produse în valoare de 60 de lei. Pentru că luând peste 100 de ghiozdane şi pentru că trăim într-o economie de piaţă totul este negociabil, fiecare ghiozdan are pe puţin 12 caiete, penar care este dotat cu de toate, liniare, acuarele, pensule, bloc de desen şi este adaptat pentru clasa în care este fiecare copil”, a declarat Marcela Papici.
  Elementul surpriză pentru micuți a constat în faptul că aceștia au primit carnețele în care, conform unui îndrumar, vor trebui să își treacă toate faptele bune ce le fac pentru ca de Crăciun Moșul să îi răsplătească pentru ele. “Tocmai pentru că am vrut să creem şi o reacţie civică, comunitară, am complicat puţin acţiunea şi fiecare copilaş va primi un angajament. Angajamentul este între PLR şi fiecare copil şi vor primi un carneţel pe care să scrie fapte bune. Până de Crăciun copiii îşi vor nota faptele bune. Au şi un îndrumar de fapte bune. Vor nota faptele bune pe care le vor face şi noi vom verifica carneţelele, iar în măsura în care sunt scrise fapte bune sincere şi făcute de Crăciun va veni Moşul la ei”, a completat Marcela Papici.
  Silvia Spanciu

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE