Meci spectaculos la sala Ecaterina Both1

Voleibalistele de la CSM Satu Mare au evoluat pentru prima dată în faţa propriilor suporteri de la promovarea în Divizia A 1.


După ce au pierdut în faţa celor de la CSM Lugoj în tur, elevele lui Adrian Pricop s-au impus de această dată cu 3-2 (22-25, 25-14, 23-25, 27-25, 15-2) dar au pierdut calificarea mai departe în Cupă. Primul set a fost câştigat de oaspete, după o luptă grea, moment în care calificare s-a năruit pentru CSM. A urmat un forcing al fetelor noastre care s-au impus cu 25-14, antrenorul Valerian Luka folosind însă mai multe rezerve.
Setul trei a aparţinut din nou oaspetelor, 23-25. Setul patru, mai exact finalul acestuia a fost unul de infarct. CSM Lugoj a condus cu 24-21, dar poate cea mai bună jucătoare de la gruparea sătmăreană, Beata Vaida a întors rezultatul şi s-a terminat 27-25. În decisiv, lugojencele nu au mai forţat şi s-a terminat 15-2, cu o victorie de palmares a CSM-ului. La CSM au evoluat Adriana Matei, Alexandra Mişca, Beata Vaida, Ivana Zburova, Viktoryia Dyedkova, Alexis Mathews, Allison McCurdy, Angelica Podină şi Alexandra Molnar.
Primul meci din campionat pentru CSM este programat pe 15 octombrie, când va întâlni pe teren propriu, de la ora 18.00 pe VC Unic LPS Piatra Neamţ.

Dani Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts