AJF / Decizie amânată în cazul scandalului de la Dorolţliga-a-iv-a-

Cel mai fierbinte subiect al şedinţei de marţi de la Comisia de disciplină a AJF a fost cu siguranţă cel legat de scandalul iscat la meciul Dorolţ –Micula din Liga a 4-a de elită. Hotărâri ale Comisiei de disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare.

Se pare că în pauza meciului, în afara terenului de joc, portarul echipei Recolta DOROLȚ – Oșan Daniel ar fi lovit un suporter al echipei Turul MICULA.Au fost audiați delegatul și căpitanul echipei Turul MICULA urmând ca săptămâna viitoare să fie audiați delegatul echipei din Dorolț și portarul Oșan Daniel. Aşa că verdictul va fi dat abia în şedinţa de peste o săptămână.

Astfel, jucătorul NICULACHE VLAD de la Unirea 08 TĂȘNAD, eliminat pentru lovirea cu cotul a unui adversar va sta pentru 2 (două) etape și a primit o amendă de 65 lei.

Tot două etape va sta şi jucătorul POPOVICI SZABOLCS de la Ugocea PORUMBEȘTI, eliminat pentru lovirea adversarului.

La fel, jucătorul COASĂ GHEORGHE de la Dacia SUPUR, eliminat pentru lovirea adversarului cu piciorul când mingea era în joc va sta 2 (două) etape.
De asemenea jucătorul SOPRONYI RAIMOND de la AS GHENCI, , eliminat pentru lovirea adversarului s-a ales şi el cu 2 (două) etape suspendare.
Şi tot două runde vor sta SAVU CĂTĂLIN Crasna CRAIDOROLȚ eliminat pentru injurii şi delegatul IFTENE IONEL (Dari LIPĂU, trimis în tribună pentru proteste
Câte o etapă vor sta CIOCOTIȘAN CLAUDIU Luceafărul Decebal , KEGYES JANOS Ugocea PORUMBEȘTI , PASKULY ROBERT Schamagosch CIUMEȘTI, ROCHIAN NORBERT Recolta SANISLĂU, FUZI ALIN Platanul MARNA toţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Tot Comisia de disciplină a decis:
– omologarea rezultatului 3 – 0 în favoarea echipei AS LIVADA (echipa Prietenia CRUCIȘOR folosind un jucător sub o altă identitate) și amendă 300 lei conform Hotărârii Adunării Generale;
– omologarea rezultatului 3 – 0 în favoarea echipei Voința BABȚA (echipa Energia NEGREȘTI nu s-a prezentat la meci) și amendă 400 lei conform Hotărârii Adunării Generale;
– omologarea rezultatului 3 – 0 în favoarea echipei Unirea BERCU (echipa Înfrățirea TARNA MARE nu s-a prezentat la meci) și amendă 300 lei conform Hotărârii Adunării Generale.
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts