Apel la suporterioli

Revenirea lui Tiberiu Csik pe banca Olimpiei ar putea însemna şi o împăcare cu suporterii. Sunt deja cunoscute protestele galeriilor la ultimele meciuri ale Olimpiei, totul culminând la meciul cu FC Bihor când pentru prima dată în ultimii ani aceştia nu au încurajat defel echipa, preferând să “meargă la bar“.

De altfel, Tibi Csik a ţinut ca prin intermediul nostru să facă un apel la suporteri pentru ca aceştia să vină în număr mare la meciul de mâine cu Unirea Tărlungeni. “În momentele grele avem nevoie de sprijinul suporterilor, le-am simţit ajutorul şi atunci când evoluam în liga a IV-a şi am dori ca împreună cu ei să readucem echipa din nou în top. Ne aşteaptă o partidă dificilă, sunt conştient că în două-trei zile nu pot schimba multe în joc, dar printr-un plus de atitudine şi motivare putem câştiga toate punctele“, a spus Tibi Csik.

Acesta a recunoscut că băieţii par a-şi fi pierdut încrederea în ei după ultimele înfrângeri şi că speră să le ridice moralul până sâmbătă.

Lotul Olimpiei intră de azi în cantonament la Hotel Aurora, singurul absent important fiind fundaşul Marius Bălău a cărui problemă la spate s-a agravat, acesta fiind suspect de hernie de disc. De remarcat că pentru meciul cu Tărlungeni au revenit în lot şi atacanţii Apostu şi Bujor. Chiar dacă s-au pregătit cu prima echipă de o săptămână, aceştia n-au fost reţinuţi de fostul antrenor Cosmin Bodea în lotul care a făcut deplasarea la Slatina. “Avem nevoie de toată lumea, trebuie să strângem rândurile şi indiferent cine intră pe teren să obţină victoria cu Tărlungeni“, a completat Csik.

La antrenamentul de dimineaţă l-am remarcat pe bancă şi pe fostul mijlocaş al Olimpiei, “Sanyiak“ Balogh, care este, se pare, noul consilier tehnic al antrenorului Tibi Csik.

Legat de oaspeţi, echipa din Tărlungeni ocupă locul patru, cu 14 puncte, dublu faţă de Olimpia. Unirea a câştigat pe terenul celor de la Mioveni cu 1-0, iar etapa trecută s-a impus la limită acasă, cu FC Bihor. Doar că bihorenii au acuzat lipsa de fair-play la faza reuşitei celor de la Tărlungeni.

Programul etapei a 11-a:
CS Mioveni – Şoimii Pâncota
CSM Râmnicu Vâlcea – AFC Fortuna
FC Bihor Oradea – FC Caransebeş
FC Olimpia Satu Mare – Unirea Tărlungeni
ACS Poli Timişoara – FC Olt Slatina

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts