Atât am putut!baschet

Fără tactică, viziune şi putinţă, echipa de baschet de la CSM Satu Mare a pierdut un meci pe care nu avea voie să îl piardă.

Elevele Adrianei Pricop, ale lui Iulian Sin şi Laviniei Năstruţ au suferit prima înfrângere pe teren propriu în compania echipei Danzio din Timişoara, scor 70-74, la pauză 37-35.

Primul sfert l-am cedat cu 16-19, al doilea ne-a aparţinut, 21-16, al treilea a fost unul de coşmar, 9-20, iar ultimul 24-19. Chiar dacă echipa sătmăreană a avut avantaj pe tabelă în câteva ori, dar nu a reuşit să menţină diferenţa, ba mai mult a cedat penultimul sfert.

La Timişoara Biljana Pesovic a marcat din toate poziţiile şi de pe tot terenul nu mai puţin de 33 de puncte.
În momentele “cheie“ echipa nu a avut luciditate, s-a ratat incredibil, doar căpitanul Andreea Orosz s-a zbătut şi a încercat să ţină stindardul sus.

Au fost ţinute pe bancă jucătoare care, poate, ar fi putut face diferenţa, Adams, care a reuşit două “double-double“-uri în meciurile de acasă a jucat puţin peste 20 de minute!

Însă cu doar două-trei jucătoare şi fără viziune în joc, fără a schimba tactica în funcţie de cea a adversarului, nu poţi face faţă unui meci crucial, în care CSM era condamnată să câştige pentru a prinde play-off-ul.

Pentru CSM au punctat Andreea Orosz-25, Flavia Ferenczi-15, Tocarra Ross-14, Ashley Adams-6, Marija Radovic-5, Eniko Laza-3, Luminiţa Manta-2. A mai jucat Renata Szmutku.

Din păcate ploaia a creat probleme iar podeaua a trebuit ştearsă de nenumărate ori, cauzând mai multe întreruperi ala jocului.

Marţi CSM se deplasează la Arad, pentru meciul cu ICIM, partidă în care formaţia noastră porneşte cu şansa a doua.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts