Bodea: „ Cine va greşi mai puţin va lua punctele”bodea

Olimpia Satu Mare se deplasează în această dimineaţă spre Reşiţa, acolo unde sâmbătă la ora 11 va întâlni liderul seriei vest, Metalul.

Antrenorul galben-albaştrilor, Cosmin Bodea e conştient că meciul de la Reşiţa se anunţă unul dificil în condiţiile în care gazdele antrenate de Daniel Opriţa sunt neânvinse în primele şase runde şi visează acum chiar la promovare.

„Au o echipă foarte bună cu jucători de viteză şi foarte tehnici de la mijloc în sus. Trebuie să le blocăm benzile şi să încercăm să nu facem greşeli în defensivă. Am urmărit câteva meciuri de-ale Reşiţei. Nu e mare diferenţă între echipele din serie doar atitudinea din meci şi plusul de organizae fac diferenţa”, a spus Bodea la conferinţa de presă de ieri de la stadion.

Olimpia va pleca în această dimineaţă la ora 9 spre Reşiţa cu tot lotul de 19 jucători. Revine Burlacu după suspendare iar Bălău s-a refăcut după durerile la spate ce l-au ţinut pe tuşă în meciul cu Vâlcea. S-ar putea ca la Reşiţa să debuteze în campionat pentru Olimpia şi fostul stelist Mihai Onicaş.

„Onicaş e refăcut şi ar putea intra chiar la Reşiţa. Până acum a tot acuzat dureri la genunchi şi a făcut un program special de pregătire. Băieţii s-au antrenat foarte bine săptămâna aceasta , atmosfera a revenit la normal şi sper ca acest lucru să ne ajute să obţinem un rezultat bun la Reşiţa” a mai punctat Bodea.

Olimpia va juca sâmbătă la Reşiţa apoi miercuri acasă cu FC Bihor iar săptămâna viitoare, sâmbătă 17 octombrie la Timişoara.
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts