Bronz pentru Marius Iepure la Mondialele de la Ostravadans

Performanţă extraordinară obţinută din nou, de sătmăreanul Marius Iepure la Campionatele Mondiale de dans de la Ostrava din Cehia.

Alături de perechea sa, sudafricanca Otllile Mabouse, Marius a cucerit medalia de bronz la show latin.

“Am început să lucrăm încă din august, după rezultatul bun de la Openul Germaniei, la coregrafia pentru Mondiale.

Impreuna cu antrenorul nostru din Olanda, Ton Greten am făcut coregrafia si am ales coloana sonora. Inspirați am fost de povestea extraordinara a lui Nelson Mandela si a compatrioților săi in lupta pt drepturile cetățenilor de culoare din Africa de Sud si din Musicalul ‘African Footptint’.
Înainte de Mondiale am prezentat o singura data Show-ul la Gala’Night of The Stars’ in Aschaffenburg,” ne-a povestit, Marius Iepure care recunoaşte că pentru el această medalie e cea mai importantă din carieră.

De remarcat că la categoria show latin au fost 15 perechi din 15 ţări, între altele Thailanda şi Noua Zeelandă.

“Am fost arbitrati de nouă arbitri din nouă ţări. În finală am terminat pe poziția a 3-a la doar 0,04 sutimi de locul 2”, a completat Marius Iepure care nu a uitat să le mulţumească celor de la Royal Dance Club pentru susţinere.

În această săptămână perechea Marius Iepure-Otllile Mabouse merge la europenele de Latino la profesioniști iar pe 1 Noiembrie urmează Europenele de Show la care cei doi au din nou şanse la medalii.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts