C.N. spadă speranţe / Din nou campioane!spada

Campionatul Naţional de spadă speranţe de la Bucureşti s-a încheiat după un week-end prolific pentru CS Satu Mare. Sâmbătă şi duminică s-au desfăşurat probele feminine, individual şi echipe.

În prima zi, la individual, tânăra Amarillisz Pallai a reuşit să obţină medalia de bronz. Pe tabloul de opt Amarillisz a reuşit să treacă de Rebeca Dumitru de la UNEFS Bucureşti cu 15-14. În semifinale, spadasina sătmăreană a pierdut în faţa viitoarei campioane naţionale, Zsuzsa Schlier de la CSS Tg. Mureş cu 11-3.

Ieri 11 echipe s-au aliniat la start pentru cucerirea medaliilor preţioase. Campioana en-titre, adică CS Satu Mare, şi-a respectat blazonul şi a reuşit să câştige şi în acest an titlul naţional. Teodora Coste, Csilla Nagy, Amarillisz Pallai, Mellany Pfeifer şi Zsofia Kato s-au descurcat excelent, reuşind să învingă în finală, la limită, 41-40 şi să îşi adjudece medalia de aur. Aceste sportive sunt antrenate de Francisc Csiszar şi Lehel Nagy.

Bilanţul spadasinilor la aceste campionate este unul foarte bun. Medalie de argint la proba masculină pe echipe, bronz la feminin individual şi aur la proba feminină pe echipe. Săptămâna aceasta se vor întrece floretiştii, printre care se numără şi cei sătmăreni.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts